mervemelekk Merhaba güzel anneler çok su içiyorum liflide beslenıyorum ama bu kabızlıktan bi kurtulamadım ne yapabilirim ne iyi gelir bitkisel olur ilaç olur artık aklınıza ne gelirse yardımcı olurmusunuz
Elisa0110 mervemelekk kullandığınız demir ilacı da yapıyo olabilir bende de oluyordu doktor ilacımı değiştirdi
tugbaustuntas mervemelekk duphalac diye bi ilaç var onu yazıyor doktorlar bana çok faydası oluyor akşamları yatmadan içiyorum kabızlık yaşadığımda afedersiniz sabah lavaboya koşarak gidiyorum
mervemelekk Elisa0110 hangi ilaca geçtiniz acaba demir ilaçlarının çoğunu denedim ama onuda tutturamadım bir türlü
Elisa0110 mervemelekk devletin karşıladığı ilacı kullanıyordum o kabız yapıyordu şuan ocean gummies Iron kullanıyorum çiğnenebilir yumuşak ben hap içemiyorum onun için çiğnenebilir verdi doktor tadı da hoş çilekli her sabah 1 tane aç karnına ama ben daha fazla yemek istiyorum jelibon gibi olduğu için 🤭
mervemelekk Elisa0110 yaaa öyle bisey varmıymıs pekmez gibi olanını kullandım olmadı suya karıştırılan midemi yaktı hap olan bulantı yaptı zoraki içiyorum ben valla sizin dediğinize bakayım bide teşekkürler
Elisa0110 mervemelekk bak bak tavsiye ederim hatta portakallısı felan da var ama bana çilekli olanı verdi doktor
tugbaustuntas mervemelekk yine de doktoruna danış bence sağlık ocağındaki doktoruna sor yada çok tatlı bir şurup ama çok lezzetli😂
mervemelekk Hanim123 merhaba arkadaşların dediği duphalac şurubu aldım oda iki günde etki etti süper değilim ama eskiye göre daha iyiyim şükür
mervemelekk Hanim123 yine çıkmam 3günü buluyor ama nasıl diyim eskisi kadar sert değil yumuşama oluyor bol su ve kayısıda tüketiyorum
YedigiAyaziUnutanKurt mervemelekk duphalac gaz giderme üstüne calisarak tuvalete cikmanizi sagliyor, bir de dulcosoft var. O da içerde katilasmis olan dışkıyı yumusatarak daha rahat çıkmanızı sagliyor. İsterseniz deneyin. Bunun haricinde de mutlaka kayısı suyu için. ☺️
mervemelekk YedigiAyaziUnutanKurt evet onu büyük kızımda kullanmıştım sonra niye aklima gelmedi bilmiyorum sürekli şurup kullanmamak için kayısı bol su zeytınyagı herşeyi içiyorum ama sonra yine şurupla çıkabiliyorum
mervemelekk Hanim123 öyle gibi duruyor üstüne bide mide yanmam var içimde volkan patlıyor dahada 6.aydayım nasıl geçer zaman bilmiyorum sizindemi aynı