SevgibiR Gozd3 yapiyom ya her akşam duş aliyom sıcak akşamüstü yuruyus de yapiyom yok yok yok napcaz bilmiyorum
Nesli3310 SevgibiR ben ilk kez duydum bu kadar geç olduğunu Emın mısın nişan olduğundan normal de hemen Doğum gerçekleşiyor diye biliyorum
SevgibiR Nesli3310 bnde öle biliyorum aynı gün fln diye dra soledim ztn o gün gittim dogacak diye az agrilarim da vardı nisandan sonra hemen olmayabilir dedi evde bekle sancin sıklaşinca gel dedi bugün sancim fln yok canavar gibiyim iyilestim 😪
Gozd3 SevgibiR evet bende aynıyım. Sancımızın gelmesi için ne yapmak gerekir acaba ya. Şuan kaç haftalıksın canımm
Busraninki Benim nişanım geleli 10 gün oldu hala gelen giden yok🙊 Nstde sancım da çıkmıyor. 37 haftalığız şu an tam. 10 gündür tetikte bekliyorum 😂
SevgibiR Allahverdiyeva Nisan tam olarak gördüğüm kadarıyla son ayda bebek doğmasına yakın gelen pembe kan ilk Pembe oluyo bı kaç saat sonra kalanları kahverengi geliyo 😂 o kadar az bişi geliyo ztn
SevgibiR Deletedmom231 bak gene gelmiş haha 😇 dogmuyorrr doğ lan bebek nasıl bı bebek bu bilmiyorum ayı kadar oldu kedi yavrusu kadardi