SevgibiR Mrvkoz evet benimde doğmadı ağrı cekiyom valla kasigim belim sanki adet olcam olamıyom gibi çok sıkıcı 😰 millet bana bakmaya fln geliyo eve konu komşu uyutmadilar bugün ya
SevgibiR Gozd3 dün geldi ama gelen bebek bişi yok hala ağrım kasiklarimda var ama duzenli dogum ağrısı değilmiş dra gittim öle dedi dün
Deletedmom231 SevgibiR unutma aç mutlaka bak😂 yeteeer burda doğuramadın bi türlü 🙈 postu açta bizde rahatlayalım anam😂🙈 ben niye heyecanlandım ya🤔
SevgibiR Mrvkoz kız daha gitmediler ya uyucam ben daha sıcak duj alcam yok😬 saate bak 12 oldu oturyorlar
Mrvkoz SevgibiR anam gelince uzun oturanı bnde sevmiyorum su lohusa halimle hizmet bekliyorlar sen düşün 🙈🙈
FilizYamacGunduz SevgibiR hemende olabilir bi kaç gün sonrada bi kaç hafta sonrada hiç belli olmaz canım benim nişanım geldi 5 gun Sonora dogurdum 😂
Nesli3310 SevgibiR benim geldikten hemen sonra açılmam oldu ve Doğum gerçekleşti aynı gün içerisin de
Nesli3310 SevgibiR ben ilk kez duydum bu kadar geç olduğunu Emın mısın nişan olduğundan normal de hemen Doğum gerçekleşiyor diye biliyorum