Hatice92 Merhaba kizlar♥️ Bugün 12. haftam bitti 13. gün aliyoruz🤲🏻 Sorum su, hicbir belirtim kalmadi🤷🏻♀️ Ne migde bulantisi ne de halsizlik. Normal mi?
Bitterinannesi Hatice92 sukret canim 😎 ben 13+5 im bugun hala kusmalarim halsizligim var gerci ilk zamanlara gore cok cok iyiykm
Mervednr Hatice92 bende 12+3 üm grip oldum boğaz ağrısı falan çok fena hapşırmaktan bi hal oldum valla. Halsizlik devam iştahım çok fena ya her saat yesem yerim yani 😀 ben baştan da hiç kusmadım böyle gidersem 100 kilo ile doğuma giderim 😂
Melek09 13ten sonra kalmıyor zaten hamileliğin balayı dedikleri zamana(2.trimester) yakınlaşıyorsunuz yani gayet doğal ☺️
KYLZ 15+3 üz ama hala sabah kusmalarım bitmedi ve ağız tadı bozukluğu ne yesem ağzımın tadı bozuk maleseef 😏 şükret geçtiğine yaniii
melegiminannesi bende 13 üm benim sadece uykusuzluğum ve gögüa hassasiyetim kaldı iştahım full üstü fulll acıldı insan saatte 1 yemek yer mi ya 😁😁😁😁😁
mk123 melegiminannesi benimde açıldı özlemistim yemek yemeyi ya, tadını çıkaralım bence zaten kilo verdik bulantilrdan🤗
melegiminannesi mk123 aynen öyle yesekte yemesekte alıcaz en iyisi yemek ama ben baya yiyorum saatte 1 doymak bilmiyorum ya 😥
Nisa01 Benim uykusuzluk dışında pek bişi yok bu aralar kasık ağrısı oluyor göğüs hassasiyeti aşırı zaten kıyafet bile degse agriyor
mk123 Nisa01 biz heyecanla beklioz 12.haftamizda tahminde dahi bulunmadı, 16 haftada gel demisti haftaya öğrenecez ins, siz
Nisa01 mk123 bende 11.haftamda gittim kız gibi dedi sonra çıkıntı var erkekte olabilir dedi.16.haftamda gidicem bende inşallah belli olur
Buseersoy Benimde 12+3 su iki gündür hiçbirşey yiyemiyorum midem boş olduğundan kusmaya çalışsamda daha kötü oluyor berbatım:(
Skrnrdvn Merhaba kızlar bende 11+4 özel hastaneye gittim doktor kız gibi dedi ama sonra çok erken küçük dedi 11 de öğrenen var mı
AysenurBerkay Skrnrdvn Ben ikizlere hamileyim tarama için perinatolojiye gittiğimde banada 11+4 de biri kız biri erkek %90 dedi hatta çok şaşırmıştım bu kadar erken nasıl olur diye ama kendisinden oldukça emin konuştu doktorum☺️🙏🏻
Hatice92 Cok sagol kizlar icim rahatladi😅 daha göbiste yok, bisey hissetmedigimden kafama taktim🙈 sali günü doktor kontrolum var❤️ Cinsiyeti 16 haftadan sonra söLicek Benim doktor
Denizgiller Bende 12+2 oldum ama bugün serum yedim çok kötüydü midem ilk 8 hafta bişey yoktu sonradan başladı tek umudum bir an önce bitmesi :( buarada doktor bana erkeğe benziyo dedi
Melisecmel Bende 14+2 haftaligim doktir daha cinsiyet belli değil dedi Nisan ayında gitcem bakalm hayırlısı olsun inşallah 🙏