nkkl Perla_ ben 24 haftalık 6 oluyo sanırım ama iki aydır var bu ayakta çalıştığım için olabilir belki ama bilmiyorum değişik bi durum
frambuazlicheesecake Perla_ hiç bilmiyorum normal bir durum mu acaba. Benim tarif ettiğim gibi mi hissediyorsunuz siz de
Perla_ frambuazlicheesecake ya inan tarif bile edemiyorum ama sanki dermanım kalmıyor gibi hissediyorum sanki biraz daha uzun dursam bayılcam gibi hissediyorum
Perla_ lotusflowers ya başından beri olunca kötü oluyor ya sadece sonlarında olsa tamam artık normal deriz offf 🥺
melegim91 Perla_ Bende öyleyim ayakta duramıyorum sanki nabzım hızlanıyor tansiyonda sıkıntı yok ama daralıyorum bende
nazliiaytac Perla_ ben yeniyim 1 aylık hamileyim ama bana da oluyor iştahsızlığım da var ellerim ayaklarım yanıyor gibi oluyor bayılacak gibi oluyorum çözemedim bir de nefes nefese kalıyorum çokta su içiyorum ama
Perla_ nazliiaytac nefes sıkıntısı bende de oluyor ya özellikle yemek yerken hemen şişiyorum derin nefes almaya başlıyorum
nazliiaytac Perla_ iki adım atayım nefes nefese kalıyorum ben bacım sigara kullanıyordum bıraktım 1 hafta olucak işte bir de şişkinlik hissiyatım var😂
nazliiaytac Perla_ başta çok canım çekiyordu şimdi kokusu ağır geliyor sigranın bıraktığım iyi oldu ya ben de az önce içtim sodamı😂🤭
Perla_ nazliiaytac ay sorma kız sigaradan fena tiksindim kokusu hala midemi bulandırıyor çok güzel birşey bence inşallah doğumdan sonra da böyle devam eder😂
nes9495 Ben çalışırken oluyor başından beri gebeliğimin ve şuan 7.ayımdayım hala aynı 🥲 Ferritin değerim çok düşük, doktorlar sürekli normal bu değer diyip takviye diyorlar. Bununla yaşamaya alışmak çok zor sizi çok iyi anlıyorum 🙏
Perla_ nes9495 gerçekten öyle yani hamilelikten önce çok şükür sorun yoktu şimdi sosyal hayatımı da etkiliyor dışarı çıkmaktan korkuyorum yemek yedim 1 saat geçmedi tansiyon ölçtüm 8/6 çıktı
nazliiaytac Perla_ ay inşallah ya bir sigara olmuş 100₺ zaten hem cebimize masraf hem bebeğe hem bize darısı bırakmak isteyenlerin başına biz sıramızı saldık😂
nes9495 Perla_ Aynı dertleri yaşayan gebeler görünce böyle sarılmak ağlamak istiyorum 😢 Benim de öyle, daha öncesinde korkmadan her işimi yapan ben artık kimse olmadan evde kalmaya ve dışarı çıkmaya korkar oldum. Esenlikle doğumdan sonra normale dönmek dileğiyle yaşıyorum ❤️
tarhanfur Perla_ ayyy bende de oluyodu sonra da kusuyodum bi baygınlık hissi bi fenalık geliyordu uzanınca veya dışarı çıkınca iyi oluyordum ağlayasımda geliyodu 😂 aslında şimdi bile ara ara oluyor
Perla_ bsrelif Heh aynen bu işte yürürken falan olmuyor mesela geçen metroda ayaktaydım o zaman olmuştu bide mutfakta sabit kalınca yada başka bir yerde
Perla_ nes9495 offf evet canım şimdi panik atak geliyor dışarı çıkarken ya geçen hastaneye gidicem çıktım dışarı daha çıkmadan çarpıntı başladı nefes darlığı baş dönmesi çünkü birşey olacak korkusu yaşıyorum