Perla_ Daha 3. Ayımdayım ama mesela yemek yaparken vs sabit durunca şöyle bir fenalık hissi geliyor tansiyon da değil anlayamadım yaşayan var mı bunu kızlar ?
bmkl Perla_ Tansiyon düşüyordur diyecem ama o değil yazmışsınız başka bi sebebi olamaz gibi. Psikolojik olabilir mi?
nkkl Perla_ bende de var o tuhaf bi his geliyo baygınlık gibi değişik çözemedim tansiyonum da iyi onunla alakalı değil
esrayvz25 Perla_ bende 3 aylık hamileyim benim aynı şekil oluyor yemek yaparken özellikle bayılacak gibi oluyorum
nkkl Perla_ ben 24 haftalık 6 oluyo sanırım ama iki aydır var bu ayakta çalıştığım için olabilir belki ama bilmiyorum değişik bi durum
esrayvz25 Perla_ ben bir ay önce baktırmıştım herşey normaldi ama bilemiyorum şuan bir eksiklik var mı yok mu tekrar mı baktırmak lazım acaba bilemedim
Perla_ esrayvz25 seninle aynıyız ben de yarın tam 13 haftalık olcağım bir ay önce kan aldılar demir eksikliğine yakın bir sınırdaydım acaba düştü mü diye düşünüyorum zaten takviye verirler bize bir dahaki kontrolde sanırım
frambuazlicheesecake Perla_ bende de oluyor 11 haftalığım şuan ama ilk haftalarda daha çok oluyordu sanki. ayakta bir müddet kaldığımda sanki belime kocaman kocaman ağırlık bağlanmışta aşağı doğru çekiliyormuşum gibi bir his :) yıkılacak gibi oluyorum
lotusflowers Perla_ benimde öyle o aylarda başladı bir ara azaldı şimdi yine öyleyim 31 haftalığım ayakta hiç duramıyorum saçımı bile oturarak kurutuyorum bi anda bayılacak gibi bi his oluyo
Perla_ lotusflowers ya başından beri olunca kötü oluyor ya sadece sonlarında olsa tamam artık normal deriz offf 🥺
frambuazlicheesecake Perla_ hiç bilmiyorum normal bir durum mu acaba. Benim tarif ettiğim gibi mi hissediyorsunuz siz de