Aycicegim Esmanurakbass ana sayfada solda üç çizgi var oraya tıklayın resim yükleye girin fotoğraf yükledikten sonra linki kopyalayın mesaj yazarken linki yapıştırın
ikicocukannesiii_ Buseea0279 ayyyyy evetttttt benimki dahaaa silik çıkmıştıııı çokk güzelll kanda ver hatta direk hastaneye gitttt gör o minnacık keseyiii 🥹🥹🥹 Rabb’im hayrlı haberler aldırsınnn
nursemaa_1 Buseea0279 teste göre hamilesiniz daha belirgin bı test görmek isterseniz erken değil normal gebelik testi alın ve sabah ilk idrarinizla yapın bende öyle öğrenmiştim
htan Bu surec cok heywcanli. Insan kendi cocugunda da baskalarinda da heycanlaniyor. 😊 saglik ocaginda kan vereboliyorsunuz bu arada. Sonucunuzu bekliyoru 🤗
fundiiim En ii sonuç sabah ilk idrar ile yapılan kuzum belki de geç döllenme olmuştur hemen belirmez çizgi en iisi sen gitte bi kan ver kese için çok erken olabilir
pkoslubiri Buseea0279 çom sevindim sağlıkla kucaginiza alin insallah🎀💕nolur bana dua eder misin ismim buse 🥹bende 2 yildir deniyorum
fundiiim Esmanurakbass en doğru zamanda kolaylıkla inşallah mutluluğunuzu buradan bizimle paylaşırsınız.olmuyorsa Rabbim güzelleştiriyordur umutsuzluğa kapılmayın lütfen
Buseea0279 Esmanurakbass bunu bende çok yaşadım kendini üzme stres yapma demeyeceğim çünkü imkansız olduğunu biliyorum heveslenip sonra hayal kırıklığı yıpratıcı o yüzden sana tek diyebileceğim bir gün bu güzel haberi alacaksın o gün için kendini yıpratmadan devam et ❤️
Esmanurakbass Buseea0279 teşekkürler canım inşallah kısa sürede bu haberi tüm isteyenler gönlünden geçirenlere nasıp olur 🤍