Buseea0279 Dünde yapmıştım bugün tekrar yaptım dünde silik çıkmıştı dün regl olmam lazımdı henüz olmazdım bugünde böyle çıktı
ikicocukannesiii_ Buseea0279 ayyyyy evetttttt benimki dahaaa silik çıkmıştıııı çokk güzelll kanda ver hatta direk hastaneye gitttt gör o minnacık keseyiii 🥹🥹🥹 Rabb’im hayrlı haberler aldırsınnn
Buseea0279 Gozdeeb ya umarım gerçekten hamileyimdir profilimde dünkü testte var bakabilirsiniz ikisi de silik çıktı çok heyecanıyım yarına kadar beklesem mş kan vermek için bugün versem mi bilemedim 🥹
Buseea0279 kvsronlerr test days marka dünde silk çizgi çıktı profilimde var çok heyecanlıyım şuan bşr yandan bekleyip yarın kan veriyim diyğrım ama bşr yandan içim içime sığmıyor hemen kan vermek istiyorum 🥹
1oglananasi Buseea0279 Gününüz de geçmiş, silik de olsa testlerde de görünüyor. Bence kan verin, içiniz rahat etsin. 😊 Güzel haberinizi duyup tebrik etmek istiyorum. 💐
Buseea0279 Gozdeeb evet bana da var gibi geldi düne göre allahım inşallah doğrudur 1 yıldan fazladır deniyoruz hala şoktayım 🥹
Gozdeeb Buseea0279 rabbim hayirlisi versin canim. Hemen kan ver o zaman bende merak ettim ❤🥰 umarim vardir. Sonucu yaz bana ❤
Buseea0279 1oglananasi evet evet silikte olsa var düne göre bugün yaptığım test daha koyu geldi bana yinede testler hayal kırıklığına uğratıyor bazen diye korkuyorum 🥹
Esmanurakbass Kızlar ben de test yaptım biri pozitif biri negatif çıktı Pozitif çıkan da basca çok silikti iki çizgide sonradan koyulasti
Aycicegim Esmanurakbass ana sayfada solda üç çizgi var oraya tıklayın resim yükleye girin fotoğraf yükledikten sonra linki kopyalayın mesaj yazarken linki yapıştırın
Esmanurakbass Aycicegim bende hiç emin olamıyorum yani var diye kendimi umutlandirmak istemiyorum yoksa çok büyük hayal kırıklığı yaratır bende