Bebelianne annekiz6141 ne zaman olacağı hiç belli de olmuyor valla 😂 sürprizleri severim ama çok sabırsizim ben . Bir yerde de yazı okudum korunmayı bırakınca ilk ay hamile kalma olasılığı çok düşük ihtimalmis diye o biraz kafamı karıştırdı
annekiz6141 Bebelianne kiminin üstüne ceket at hamile kalır tabiri vardır ya 😂 kimi de kalamaz yani ben ilk evledigim sene bile dusukten 7 ay sonra hamile kaldım hiç korunmadim bide ben
elifin_ annekiz6141 ahahhaha benim eşim de öyle diyor biz bi 3-4 ay olmaz diye düşünüyorduk ki ikimiz de 30 yaşındayız, ilk denemede oldu elhamdülillah.
Elliiiffff Bebelianne ne demeekk❤️ kişiden kişiye değişen bir durum, Çok şükür Rabbim nasip etti aratmadı bekletmedi, isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
sevacano Bebelianne 2aya kaldim 2ayda sayilmaz aslında aralıkta(sonu) korunmayı biraktim şubatta hamileydim sadece 1regl gordum bol bol ilişkiye girmek gerek ben sadece oyle yaptim
meltemerennn Bebelianne bende öyle oldu evlenmiştim iki ay oldu dedik bir kereden felan bişe olmaz dedik korunmayı bıraktım hamile kaldım
Eso66 Bebelianne Ben 2 gebeliğimde korunmayı bıraktım ilk ayda hamile kaldım ama döngüm belli yumurtlamada hissediyorum ondan diye düşünüyorum
elifffada Bebelianne Yok cnm öyle birşey ilk çocuğum 2 yıl sonra oldu hiç kirunmama rağmen 2.korunmayi bıraktım o ay hamile kaldım Rabbim nezaman nasip ederse ozaman oluyor
annekiz6141 elifin_ bizde 36 yaşındayız Eylül’de hamile kaldım bende 20 haftalığım şuan ikinci gebeligim ilk kizimda 1 seneden az korunduk düşün yanı olmadı 😂 bianda tutunu verdi işte ummadık bianda 🙊😂
rvsss Bebelianne ben kalmamıştım 8 ay sonra gebe kaldım doktora da göründüm hafif pcos var ama engel değil bi sorun yok diyolardı nasip işi