ilaydaltan Kubra001111 tabiki yok. Boşalmadan önce yani ilişki sırasında erkekten gelen sıvı da bile spermler var geri çekilme olsa bile kalabilirsiniz
nilperab Kubra001111 ilk kızım bayağı uğraşlar sonunda oldu benim.Bu ikinci hamileliğim ilk birliktelikte oldu canım
Havin49_ Kubra001111 yani eşin korunmuyorsa sende korunma yöntemlerinden korkuyorsan yıkamakla bunun engelleyemezsin ve bilinçli hareket etmezsen doğurgan bi rahmin varsa devamlı hamile kalabilirsin
mervekalkann Kubra001111 yumurtlama takibi yapın bence korunmasız olacaksa gebelik şansının en az olduğu dönemlerde ilişkiye girin. Haricen çeşitli korunma yöntemlerine başvurabilirsiniz.
abisininkardesi Kubra001111 Valla olur mu olur yıkamakla hemen ayağa kalkmakla hiç bişey değişmiyor sprem yolunu bulmuş gider yani. Bizim de ilk çocuğum 7-8 ay sonra oldu ikinciyi de öyle olur sandım ama ilk aydan hamile kaldım sizi korkutmak için demiyorum bunları da yinede dikkat edin
patateslimanti Kalkıp hemen yıkamak bir korunma yöntemi değil bebek düşünmüyorsanız spiral veya implant düşünebilirsiniz. İlkine geç hamile kalmanız bunda da öyle olacak anlamına gelmiyor hatta ikinci çocuk daha hızlı oluyor diye biliyorum
Kubra001111 patateslimanti ya doktor da öyle dedi ama ben eşime korun diyorum ben diğer hap spiral vs korkuyorum
yigitbebeninannesi Kubra001111 Bir damla gitmesi yeterli hamile kalmak için. Ben oğlumdan sonra 3 sene korundum. Korunmayı bıraktım o hafta hamile kaldım 2 kez falan olmuştur beraberlik. Üstelik doğum sonrası gebe kalma ihtimali daha yüksek diye biliniyor.
Kubra001111 yigitbebeninannesi ya benim adetim 5 Şubat bitti 8 12 15 Şubat korunmasız oldu takvim yarını yüksek gösteriyor kaçıyorum 😂
Kubra001111 yigitbebeninannesi adetinix yeni mi bitmisti ben korunmasız zamanları yazdım ama ihtimal var mıdır bu hafta ve yarını yüksek gösteriyor takvim
yigitbebeninannesi Kubra001111 Aralık 24 te görmüştüm son adetimi Yılbaşı gecesi korunmayı bıraktık o hafta hamile kalmışım😅
nilperab Kubra001111 kesinlikle ole bir defa ilişkide tuttu. Benimki plansız gebelik ama eger gebelik planlıyorsanız ovulasyon testıyle yumurtlama gununuzu takıp edın.Yumurtladıgınız gunleri değerlendirin
Kubra001111 adatuna doktorum bilgi verdi de postlarimi belki bilirsiniz 2 sene sonunda oldu bizimki. Eşim tedavi görmüştü o yüzden hemen olur mu ki düşüncesinde eşim olursa da olsun diyor ama ben hazır hissetmiyorum bide sezeryan oldum