Merhaba hanımlar 39 haftalık rutin kontrolümü giderken tansiyon yüksekliğinden yatışım yapıldı önce müşahade denildi tedbir amaçlı sonradan doğuma alındığım anlaşıldı sıfır açıklıkla doğumhane‘ye çıkardılar beni açıklığım olsun diye balon takıldı ve bu balon’da dört santim açıklık olunca düşebilecek bir şeymiş bazılarında üç 4 saatte düşerken ben de Bir gün boyunca düşmedi ayriyeten balon yüzünden kanamam ve su gelişi vardı bunu riske olmadı açılma olduğu için kanamamın olduğu söylenildi günün sonunda balon düştü ve alttan muayenem yaparken suyun patladı dört santim açıklığım oldu ama bu yetersiz de ayriyeten suni sancı verildi bana suni sancı verilirken suyun habire gidiyordu bir gün boyunca da ayriyeten suni sancıyı çekip bebeğimin suyu azaldı ve ben bunu doktorlara sorarken suyunun ona yettigini söylenildi 9:10 santim de aniden doğuma girdim iki günün sonunda en sonunda kızımı 14 Şubat saat 5:30’da doğdum normal doğum ile bir sorun olmadığını Bebek’te iyi olduğunu ve bizi normal odaya yönlendirdiler bebeğin bir gün boyunca yanımda kaldı ertesi günü taburcu olacakken acilen kanında enfeksiyon tespit edildi annenin suyun erken patlatılması sebebiyle diğeri 60’a yükselmiş ben bebegimi alıp evime gitme hayali kurarken bebeğimin kuvöze aldılar çok canım yanıyor sütüm de yok sütüm de gelmedi mamayla destek veriyorum süt hem süt gelene kadar bu stresi yaşayınca daha da hiç gelmedi perşembe günü girdiğim hastaneden pazar akşam dokuzda eli boş şekilde döndüm acaba küvezde kaç gün sonra çıkardılar bebeğimi net cevap vermiyorlar bana lütfen tecrübeli anneler içim rahatlatacak bir şeyler söyleyebilir mi hastaneden eli boş dönmek çok can yakıcı ve bebeğimin küvezde görmek çok acı vericiydi benim için Uzun oldu umarım içimi rahatlatacak su serpilcek cevaplar alırım🙏🏻😔