Es07 Kavuşmamıza son 1 gün 🥺 Aynı bedende son günümüz 🤰🏻 Çok duyguluyum bebeğim 💞 Bir an önce kavuşmak istiyorum 🤱🏻 İnşallah sağlıkla gel 🤰🏻🐣🥺👶🏻🧸🤲🏻🌺 17.02.2026 Salı günü 🕊️ hayatımın dönüm noktası olacak inşallah 🤱🏻
almila1723 Es07 Bende sizi merak ediyordum, dualarım sizinle . Sağlıcakla alın yavrunuzu inşAllah. Doğumunuz saat kaçta olacak 🥰
bsr_1905 Es07 Rabbim ikinizede sağlık kolaylık versin inşallah şimdiden hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün ☺️ bizimde 65 falan kaldı Allahın izniyle 🥲
Mizgin2020 Es07 uyu canim uykunu al enerjin yerinde olsun insan cok yoruluyor saglikla bebeğini kucağına alırsın İnşallah
Es07 bsr_1905 Mizgin2020 Lexias bsrbrkysr184_ beautiful_ AuraMomB nushhhh Kızlar dualarınızı bekliyorum Heyecandan karnım ağrıyor Korkuyorum heyecanlıyım İnşallah Sağsalim kavuşalım bebeklerimize 🥺🤰🏻🤲🏻🐣 Bu duygusallık peki 🥲
bsrbrkysr184_ Es07 maşallah yaaa Rabbim ikinize de sağlıklı bir şekilde bir birinize kavuşmayı nasip etsin 🥰
AuraMomB ay hadi hayırlısı olsun inşallah Allah güzel ömürler güzel nasipler versin hayatı boyunca inşallah ❤️🌸
bsrbrkysr184_ Es07 senin heyecanını paylaşıyorum canım inan burada hiç bir birbirimizi görmesek de tanımasakda bir birimizle aynı duyguları yaşıyor olmak aynı anda gün saymak çok kıymet ve her biriniz için dua ediyorum rabbim bebişlerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🥰
AuraMomB Es07 Allah yardımcın olsun canım benim. yorumlarını okudum her şey olur vaktine varır sıkma sen canını daha 2 günlük anca birbirinize alışırsınız meme sorununu da halledersin inşallah 🍒🌸🫰🏼🙏🏻🩷
Es07 Aynı bedende son günümüz miniğim🥲 Kucağıma sağlıkla gelmen tek duam şimdi🤲🏻 Bugünü yaşamak tarifsiz 🤰🏻🐣👶🏻🧸 Sağlıkla güzellikle gel canım bebeğim 🥺🤲🏻🌼🤱🏻 Annen seni bekliyor 🤱🏻🕊️
seeviim Es07 canım yanlış anlama ama psikologdan doğum öncesi bir seans almayı düşünür müsün stresini azaltır. Sana dua edicem. Ama doğum öncesi belki daha iyi hissetmeni sağlar.
tgbcl Sana sürekli denk geliyorum aramızda 1 gün var bende 38+6’yım neden sezeryana döndün🤔 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim hala belli değil ne zaman geleceği bugün kontrolüm var bakalım ne diyecekler🥹
Es07 tgbcl Özel bir nedeni yok canım İkisinden de korktuğumu söyledim Doktorum da sezaryen günü verdi Kabul ettim
Es07 bsrbrkysr184_ Allah razı olsun canım annelik ortak noktamız duygularımız sağlıkla kavuşalım inşallah miniklerimize 🤲🏻🌺😍