mervekalkann melisao devletse bulunmaz 16 ila 18. Haftaya kadar söylemiyorlar özelde nub açısına göre görürlerse bakabilirler ben 20. Haftama giriyorum hala net değil.
birLinaaannesi96 fidanlar hiç bir fikrim yok maalesef.. Oladabilir :) mesela 10 da yatış olacaktı yoğunluktan bu saate kadar bekledim nst çekiliyor şuan doktor muayene edecek odaya yatışım olacak sonrasında..
naz2705 Ceren04 36+4 olduk heycan korku mutluluk hepsi bir arada Rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayi nasip etsin İnşAllah 🤲🏻😍
elifcey1 bilmemben merhaba benim de 6+5 oldu bugün 🫠 mide bulantım vardı bir haftadır ama bugün hiç olmadı çok şaşkınım 😅
aybike2212 Ceren04 23+6 olduk bizde daha dün gibi öğrendiğim gün şimdi yarıyı geçtik iyice heyecan basıyor ikinci gebeliğim sağlıkla gelsinler
kft miniis bunu kendine yapma beyine verdiğin sinyaller senin doğumunu zorlaştırır veya kolaylaştırır doğru nefes egzersizleri doğru hareketler uygularsan ebeleri dinlersen doğumun kolay olur cnm 2 tane normal doğumum var 3 üncü gebeliğim inşallah buda normal olur sen psikolojini bozma kendini yine kendin iyileştirirsin
NilVibe Ceren04 16+6 oldum, zaman hiç geçmiyor, sürekli bebeğim sağlıklı olacak mı? herşey yolunda mı? Bugün vücudum şöyle acaba normal mi? Bugün böyle oldu bir terslik mi var diye düşünmekten gerim gerim gerginim. Zaman da hiç geçmiyor sanki
yakupzehra65gmailcom Bizde yarın 16 haftalık oluyoruz hayırlısıyla Rabbim bütün bebek bekleyen herkese nasip etsin inşallah bu hayırlı günlerin hatrına 🤲
meliikke 29+1deyim artık hareketlerim baya kısıtlandı zamanında sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻