nkkl nurrr111 bende 24 haftalığım bende de oluyo doktora sordum poposu denk geldiği zaman olur dedi akşamları özellikle bi baskı ağrı oluyo uzanınca biraz geçiyo
mervekalkann 19+2 geçmiyor. Doğumu yakın olan arkadaşlar sağlıkla kucaklarına alsın bizim askerlik daha çok 😊
supermooomy 36+1 olduk 37. Haftayı selamlıyoruz🫶🏻 ikinci gebeliğim ana telaşlanmalarım başladı çantamız falan hazır beklemedeyiz💙
bsrbrkysr184_ Ceren04 34+4 çok az kaldı inşallah miniğimixe kavuşacağız cuma günü nts ye gireceğim 😇🥰
duygumfoca Ceren04 35 haftalık olduk bugün 🤲🏻 çoktandır başaşağı oğlum 😬 karnım çok sert poposunu mideme dayıyor 🙈25 günümüz kaldı nasipse 12/13 martta sezeryan olucam ☺️
tugbaustuntas Ceren04 39+2 gelmek istemiyor çok stresliyim doğuramadım hala😣 aksine düzensiz sancılarım vardı onlarda azaldı ağlamak istiyorum 🫂🥹
melisao Kızlar cumartesi doktora gideceğim inşallah 12+3 haftalık olacağız cinsiyet tahmininde bulunur mu acaba
mervekalkann melisao devletse bulunmaz 16 ila 18. Haftaya kadar söylemiyorlar özelde nub açısına göre görürlerse bakabilirler ben 20. Haftama giriyorum hala net değil.