elifcey1 bilmemben merhaba benim de 6+5 oldu bugün 🫠 mide bulantım vardı bir haftadır ama bugün hiç olmadı çok şaşkınım 😅
bilmemben elifcey1 ya ne güzel benim de her şeyden midem bulanıyor çok yorucu ve sürekli uykum da var :( Söyle 30. Haftaları görseydik hayirlisiyla
elifcey1 camelif benimde 5. Haftanın sonunda başladı 1 hafta sürdü sürmedi bugün hiç bulanmadı. 6+5 benimde . Bende şaşırdım bugün olmayınca
camelif elifcey1 anlıyorum sağlıklı olsunlarda önemli değil hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah 🌸🤍
cemileelif26 saricivciv_ 31. Haftada öğrendin 32 mm uzunluğu doktorum 25 mm altı tam tehlikeli ama benim bulunduğum haftafada 40 mm olması gerekiyor dedi o yüzden progestan başladı
cemileelif26 saricivciv_ çok teşekkür ederim Allah razı olsun olsun tüm bebişler vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah 🌸
cemileelif26 melisaatmc prilam tavsiye ederim benimde bulantım ve kusmam oluyor ama ilacı içince çok rahat oluyorum
Huzurunsesi3 Ceren04 36 hafta olduk bugün Perşembe doğum olabilir hazırlıkli gel dedi sezeryan ama çok erken inşallah bir hafta daha ertelenir 10 gün daha
Huzurunsesi3 Merw kaç ay var aralarında bende istiyordum çatı muaynesi yaptı olmaz dedi bir buçuk sene önce sezeryan olmuştum
aatac 13+6 olduk ama dualarınızı istiyorum arkadaşlar çünkü bebeğim de burun kökünde gelişmesinde bir sıkıntı var denildi fetal dna verdik ama tabi sonuç çıkana kadar insan rahat edemiyor hiç yaşayan yada konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır