ecemciik Ceren04 36+1 olduk, sanırım 6 yada 7. Talcid’imi çiğnedim uyumaya çalışıyorum nefes alabilirsem inşallahn😅🤦🏻♀️
edacyr berfindo ikili test yaptırın bende ama olumsuz haberlere de kendinizi hazırlayıp çokta takmayın doğruluk payı düşük çünkü
bilmemben papatya_sss işte mide bulantisi yorgunluk belirsizlik sanki hiç geçmiyor gibi inşallah geçer
ikiztaneler Ceren04 30+3 olduk ♥️ Heyecanla ikizlerimi bekliyorum.. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavruşlarımızı inşallah
ecce__ Haftamıza giriş yaptık çok şükür sağ sağlim, gebelik şekerim var bu sebeple diyetteyim ve parmaktan ölçüm yapıyorum günde 3 kere, oğlumun hareketleri artık güçlendi bunun için mutluyum umarım her şey yolunda gider sonuna kadar 🙏
miniginannesi__ _Umayinannesi evet çok heyecanlıyım bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız, teşekkür ederim merak edilmek mutlu etti beni 🥰
melisaatmc 6+6 daha çok başındayız ama mide bulantısı ve yanma perişan etti beni bir çözüm bulabildiniz mi kızlar bu duruma doktor kontrolümde ilaç isticem ama hangisi daha etkili acaba ?
cemileelif26 melisaatmc prilam tavsiye ederim benimde bulantım ve kusmam oluyor ama ilacı içince çok rahat oluyorum
camelif yeliz1923 Bende 9 haftalığım bende hiç mide bulantısı olmadı 5. Haftada olmuştu ama sonra birden kesildi bu durumu yaşayan var mı?
elifcey1 camelif benimde 5. Haftanın sonunda başladı 1 hafta sürdü sürmedi bugün hiç bulanmadı. 6+5 benimde . Bende şaşırdım bugün olmayınca