sirius8 vanilya_kokusu_ maşallah canım hamileliğini ilk öğrendiğin zamanlardan beri biliyorum seni ☺️ inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏
vanilya_kokusu_ Sevgiiss inşallah ya Allah’tan birkez daha sezeryan oldum ha neyin korkusu bu anlamıyorum 😂😂
kucuk_prens vanilya_kokusu_ maşallah kız ha sabır 4 hafta için bende bi 30 olsa diye dua ediyorum 25+5 şimdi rüyalarıma giriyor artık kızıma doğum yapıp alıp eve geldiğim 🥺
vanilya_kokusu_ kucuk_prens ay vaktinde gelsin de az kaldı valla erken doğum çok zor kuvez. Sorunu falan 🥺 insan evladıni orda bırakıp gelmek istemez hastane çantamı hazirladim kızımın elbiselerini koydum o elbiselerini üstünde eve getirmek istiyorum onu 🥺
Sevgiiss vanilya_kokusu_ benimde ikinci sezaryen olacak bende korkuyorum canım çok normal zaman daraldıkça bana da korku hissi geliyor
kucuk_prens vanilya_kokusu_ o kadar zor ki ilk kızım doğumdan sonra enfeksiyon sebebiyle 10 gün küvezde kalmıştı kimse yaşamasın inşalah
vanilya_kokusu_ Sevgiiss evet aslında benim Panik atak sıkıntısı var diye daha çok baskın oluyo korku🤦🏻♀️
vanilya_kokusu_ hafizen yav sanki bendede sancı var Çarşamba günü kontrilum var doktora soylicem valla 🤦🏻♀️ne sıklıkla geliyor sana sancılar
hafizen vanilya_kokusu_ düzenli aralıklarla yoğun ağrılar önce kasıkta başladı regl ağrısı gibi sonra bel boslugumda aşağıya ama çok siddetliydi
vanilya_kokusu_ Gugussss hayır yatmak kim ben kim 🤦🏻♀️ malesef yatamıyorum çok dua ediyorum sadce inanki
vanilya_kokusu_ kucuk_prens inşallah canım benimde kızım 7 gün yatmıştı perişan oldum o sezeyanli halimle 🥺