zynp92 Hirmm haftalığına bilmiyorum ilk gittgimde keseyi görmüştüm ikinci gidişimde bebeği ve kalp atışını gördüm 6+2 yken
melegim91 zynp92 kese fasulye gibi olunca erkek diyorlardı ama bakalım öyle mi olacak.Benimde yusyuvarlak kız olacak mı görcez😃
Hirmm zynp92 kese göre tahmin ettim annem çoğunluk biliyor et parçası şeklinde olunsa kız uzun biber gibi olsa erkek Allah bilir tabi buda bizim bulduğumuz yöntem😀 ama ne olursa buraya yazarsın
nur1291 Bende 7 haftalık oldum bugün. 6 haftalıkken gittim kalp atışı görüldü ama duymadık çok küçük diye. Bugün arkadaşlarım dedi tabi hurafe de işte insan inanıyo 😂 kalp atışı 150 üstü çıkarsa kız altı olursa erkek derler diye
zynp92 nur1291 walla bnde çok az duydum hiç sormadım kalp atış hızıni keseye göre yapılan yorumlarda bence yanlış çünkü fasulye gibi erkek yuvalarak kız ama bnm oğlumun kesesi baya yuvarlakti sdce anlayanlar var diye paylaştım sizinki nasıl şekli
nur1291 zynp92 benimkide aynı bu şekilde sizinki gibi. Benim duyduğum yuvarlak erkek oval kız. Gerçi ona pek inanmıyorum Ama şu kalp atışına baya örnek var çevremde bakim kendimdede tutarsa onaylamış olucam😊
zynp92 nur1291 bir dahaki gittgimde soracağım bakalım bendede tutacak mı 🥰o zaman hissinjz var mı gerçekten hurafe hepsi erkek bebeklerki daha yuvarlak sanki benim ikinci rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin kaç haftalıksin
zynp92 Hirmm kız benim oğlum analitiğin gibiydi ama erkekti tabiki yorumun için teşekkür ederim yazarım inşallah insan iki meyveden tatmak istiyor ama hayırlısı olsun 🤲