winnie_the_pooh elllaaaa benim hep hareketli olunca ondan stres yaptım. Hiç durmazdı normalde bugün ne oldu anlamadım
elllaaaa winnie_the_pooh anladım içinize sinmiyorsa doktora görünün stres yapmak daha kötü oluyor inşallah bi sorun yoktur 🙏
winnie_the_pooh sarilale123 2-3 saat içinde karnımı sallayıp yan yatıyorum öyle zoru zoruna hareket ediyor. Bakalım sabah bi sağlık ocağına gidip kalp atışına bakıcam
winnie_the_pooh haticedrd kararsız kaldım gitmedim birkaç kez daha oynayınca ama evham mı yapıyorum kestiremiyorum artık 🥹
winnie_the_pooh Merveee6 benimkini hiç hıçkırık tutmuyor ya belki birkaç kez olmuştur onu da tam anlamadım
Kev winnie_the_pooh bende oyleydim canm geçen hadta sonra nstye girdim çok şükür her şey yolunda bazen derin uyuyolar
winnie_the_pooh Kev bebiş bugün eski haline döndü çok hareketlendi o yüzden gitmedim 😅😅 kafam rahatladı
winnie_the_pooh haticedrd sabah uyandığımdan beri hareketli çok şükür bugün iyi 😅 nasıl rahatladım varyaaa
winnie_the_pooh haticedrd evet yaaa bir gün boyunca uyudu galiba. Doğunca da aynı performansı bekliyorum ondan 😂😅