winnie_the_pooh Kızlar sizde de oluyor mu bu haftalarda. Doktora yazdım öğlen hâlâ cevap vermedi. Geçen hafta 3-4 saat hareket etmeyince acile gidip baktık sıkıntı çıkmadı ama hareketleri çok az şu an gitsem mi evham mı yapıyorum ya
Merveee6 winnie_the_pooh benimde 37+1 aynı dediğiniz gibi çok az hareket ediyor bekliyorum bekliyorum zor bela benimkini Türk kahvesi hareketlendiriyor denerseniz
hghg winnie_the_pooh benimde 37+2 hareketleri var ama sizin de hiç olmamasından iyidir bence genelde hiç olmayınca doktora gidin diyorlar
winnie_the_pooh Lexias yedim ama işe yaramıyor az önce yine minicik oynadı da önceki günler gibi değil hiç
1kediannesi1 winnie_the_pooh geçen hafta aynı sebepten acile gittim nst muayene vs bakıldı bişey yok uyuyordur dedi doktor ama işte insan rahat edemiyor 😮💨
Merveee6 winnie_the_pooh deneyin bide hıçkırık tutuyorsa oda güzel demişti bana doktorum mesela günde 2 sefer hıçkırık hissediyorsan
haticedrd Bazen uyku anında olabiliyorlar tatlı bir şeyler yiyip su içip sol yanınıza yatın 2 saatte 10 hareket varsa bir problem yoktur.
winnie_the_pooh haticedrd valla 11 saat oldu sabah uyandığımdan bu yana. Toplasan 7-8 kere belki hareket etmiştir
winnie_the_pooh Lexias bir kaç kez daha hareket edince gitmedim ama sabah sağlık ocağına gidip kalbini dinleyeceğim
elllaaaa winnie_the_pooh Bazı bebekler hareketsiz oluyor benim de öyle 38. Haftadayım başından beri bazı günler sanki hiç hareket etmiyor bazen de normal doktora söyledim nst de kalp atışı vesaire normal diyor
winnie_the_pooh elllaaaa benim hep hareketli olunca ondan stres yaptım. Hiç durmazdı normalde bugün ne oldu anlamadım
sarilale123 winnie_the_pooh eğerki hiç kihareket etmezse son haftalarda 2 3 saatte bir acile başvurın deniyor gittiniz mi acaba merak ettim
winnie_the_pooh sarilale123 2-3 saat içinde karnımı sallayıp yan yatıyorum öyle zoru zoruna hareket ediyor. Bakalım sabah bi sağlık ocağına gidip kalp atışına bakıcam
winnie_the_pooh haticedrd kararsız kaldım gitmedim birkaç kez daha oynayınca ama evham mı yapıyorum kestiremiyorum artık 🥹
winnie_the_pooh Merveee6 benimkini hiç hıçkırık tutmuyor ya belki birkaç kez olmuştur onu da tam anlamadım