aakn Kızlar 7 haftalık hamileyim ve tüp bebek ile hamile kaldım. Sizler ne sıklıkta doktora gidiyorsunuz, doktorum bana 1 ay sonra gel dedi 1 ay çok fazla değil mi?
Haticebb aakn hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bende tüp bebekle hamile kaldım 14. Haftama girdim bu zamana kadar riskim olduğu için 15 günde bir gidiyordum ama çok şükür biraz daha iyiyim ayda 1 gidiyorum şu an
haticeismail 28-30. Haftaya kadar 1 ay arayla çağırıyorlar bi sıkıntı olmazsa daha sonra 2hafta sonra da haftada falan gidiyorsunuz ilk başlarda bi sıkıntınız yoksa ayda 1 yeterli diyorlar
ikizannesiiiiiiii Öncelikle hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişinizi inşallah herşey yolundaysa ayda 1 çağırıyorlar 24 haftalık oldum hala ayda 1 gidiyorum ikizlere hamileliğim vardı bundan önce riskli olduğu için sürekli 15 günde bir gidiyordum
aakn Haticebb teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Şuan için benim her şey yolunda bir risk yok çok şükür ama kendim tedirginim 😊o yüzden 1 ay uzun geldi
aakn kilicoz ben de öyle düşündüm 😊 1 ay dayanmam mümkün değil. Bir tane sağlıksız gebeliğim oldu küretaj oldum o yüzden tedirginim.
kedimekim Normalde 1 ay makul olan ama ben dayanamadığım için 2 en fazla 3 hafta da bir gidiyorum bir bahane bulup 😁