adatuna Alya05 ben ilk kızımda 30-40 günlükken düzeni kurmuştum sonra çok rahat ettim Bu kızımda da aynı şekilde 1.ayında başladı düzeni. Bence düzen iyidir bebekler de istikrarı düzeni seviyor
Alya05 adatuna yani bende düzenliyim evimin düzeni var çocuklarım 10:30 da yatıyorlr ama misafir varken çok zorlanıyorum yatmak istemiyorlar bebeğide şimdi yatıyorum akşam bende dinlenirim diye ama bazen çok huzursuz oluyor uyumuyor
zeyka Alya05 sarılık riski bitmiş artık acıkınca sizi her şekilde uyandırır uykusunu bölmeyin bebeğin ne zaman uyanırsa o zaman emer
Alya05 zeyka Evet sarılık riski yok çok şükür uzun süre aç kalınca ben vicdan azabı çektim nasıl uyamadım die
Mmtomyr Alya05 doktorlar gece uykusunun bölünmesini önermiyorlar kızım 1 ayını doldurduktan sonra gece uyandırmayı bıraktım kendi düzeniyle acıktığı zaman uyandı şimdi 6-7 saat gece uykusuna geçiyor eğer gece uykusu bölünürse vücut ritmi bozulur en az beslenme kadar gece uykusu da önemli şu an 5. ayına girdi bir problem yaşamadık kilo alımı da ayıyla uyumlu gidiyor
buse2507 adatuna ayyyy nasıl uyuyor bu bebeler ya maşallah diyelim sıkıntı bizde mi acaba🥲 oğlum 4 aylık 2 saatte bir uyanıyor
adatuna buse2507 benim kendi tecrübem şu oldu ilk haftafsn itibaren 18:30 sonrası ışığı açmadım sesli konuşmadım uyumasa bile odadan çıkmadık gündüz de sesli ve ışıl ışıl ortam. 1 ay itibariyle de aynı saatlerde uyuyup uyandırmaya özen gösterdim. İlk kızımda da aynı taktiklerle ilerledim çok rahat etmiştim.
ABusraaaa buse2507 bu çocukla alakalı bu yüzden bence hiç moralinizi bozmayın hele kız çocukları daha kolaymış diyorum 😀 oğlum her gece 2 saatte 1 1 saatte 1 kalkardı hiç düzen kuramadıydim . Şuan kızım 3 aylık ve geceleri 1 yada 2 kere uyanır ve ben böyle çocuklar varmiymis dedim 😀