tugba0305 sirius8 şuan ortalama 15 dk dır sancı yok eşim de gaz olabilir diyip sakinleştirmeye çalışıyor ama bilmiyorum
Semayyy tugba0305 hastane uzak diye riske atmamalısın. Hiçbirşey olmasa bile gidip doktor görüşü alsan iyi olur. İlçe hastanesine gidebilirsin doktor yoksada ebe vardır mutlaka nst çekerler. Bu haftalarda erken doğum riski olabiliyor eğer bahsettiğin tarz belden gelen kaşıklarını etkileyen ağrın var ise şuan riski durumdasın. Hamilelikte ağrıları birbiriyle karıştırabiliyoruz, gaz veya böbrek ağrısıda yaşıyor olabilirsin bilemeyiz en iyisi hastaneye gitmen çok geçmiş olsun inş bi sorun yoktur
rabiaerdemm tugba0305 enfeksiyonda kapmış olabilirsiniz gaz da olabilir yalancı sancıda kesinlikle hastaneye gitmeden bilemezsin beklemeden gidin bence
sirius8 tugba0305 önce devlet acile gittim nst baktılar sancı var dediler doğumhaneye indireceklerdi tek başıma gitmek istemedim oraya zaten özelde takipli olduğum doktorum vardı ama şansıma kendisi amerikadaydı , yine de onun. Anlaşmalı olduğu hastaneye gidip yatışımı yaptırdık akşamüstünden sabaha kadar sancım sürdü verdikleri ilaçlar sancıları durdurdular ama sancı bitti su gelmeye başladı maalesef sonra doğum kaçınılmaz oldu
Busrasisman tugba0305 24 haftalık doğum yaptım 2. Çocugumu ve hastane o kadar doluydu ki 27 de doğum yapanla işinizi şansa bırakmayın gidin içiniz rahat eder
nuriyegcl Benimde 24. Haftada kanamam olmuştu aynı durumda değiliz biliyorum ama hiçbir ağrı, sancı, kanama ihmal edilmemeli serum takarlar açılmanıza bakarlar erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne yaparlar bir an önce gidin acile riske atmayın
nadisss_50 tugba0305 Erken doğum olacak olmayacak diyemem ama bende tam 27. Haftada aynı şikayetlerle gittim doktora sanki bebek düşecek gibiydi karnımdan ağrı sızı alt bölgede sancı serviks boyum kısalmış 1 hafta hastanede yattım sonra eve geçtim şuan 34+5 olduk istirahat edip dinleniyorum sürekli, kendini korkutma doktora gidene kadar elinden geldiğince sadece yemek ve tuvalet ihtiyacın için kalk, eğer aktif kanaman su gelme gibi durumun yoksa eğer için rahat olsun
kubra5441 tugba0305 bencede gitmelisin imkanınız yoksa ambulans çağırın. Hiçbir şeyi ihmal etmememiz gerekiyor bu süreçte. Allah yardımcın olsun bol bol hamiş duası ediyorum sana🩷
Havin49_ tugba0305 niye bekliyorsun hiç geçmeyen ağrı normal değil en azından gitsen ilaç fln veriyorlar sancıyı açılmayı durduruyorlar haftan çok küçük
nadisss_50 tugba0305 benim gittiğim hastanede 1 saat uzaklıkta için rahat etsin git gözük, yada acil çağrıdan destek alabilirsin de Allahın izniyle doğum gibi bi durum olacağını zannetmiyorum ama tedbir bizden taktir Allahtan
nadisss_50 tugba0305 benim gittiğim hastanede 1 saat uzaklıkta için rahat etsin git gözük, yada acil çağrıdan destek alabilirsin de Allahın izniyle doğum gibi bi durum olacağını zannetmiyorum ama tedbir bizden taktir Allahtan
Havin49_ tugba0305 Allah korusun beneğine bişey olsa yol için gidememek seni vicdan azabına koyöaz mı Allah kötüsün nerdeyse bebek 1 kg bile yok en azından biraz daha anne karnında olması daha iyi benimkiler 31 haftalık doğdu biri 20 gün kaldı diğer bebeğim 1 aydır hala kğvezde bence küvez yolu beklemektense hergün ağzın yüreğinde olmaktansa uzak yola gitmek daha mantıklı
tugba0305 Havin49_ ilçe devlet hastanesine geldim boş serum taktılar ne alaka bende bilmiyorum ve haftam erken diye nst den bakmıyorlar
asil15 tugba0305 sanırım agrin devam ediyor neden hala bekliyorsun hasta uzak olsa bile ambulans çağırın gelsin bizim de uzak neredeyse 2 saatlik mesafede ben acil durumlarda çağırıp gidiyorum Allah korusun başka bir durum olur
tugba0305 asil15 ilçe devlet hastanesine geldim doktor yok ebe yok burdaki doktor da boş serum taktırdı
kubraturkkoc tugba0305 serum düzenleyecek mi diye takmışlardır devam ederse nst takılabilir yada Toco bakarlar belki de stres ya da gaz kaynaklı sancı olabilir ultrason bakıldı mı
Havin49_ tugba0305 çok saçma boş serumu biliyorum ama nst bakmaları lazımdı evet erken haftada zor duyuluyor
3oglanannnesi tugba0305 nasıl bakmazlar ya 17 hastalıktım sancı kasılma var diye nstye bağaldılar kalp atışı değil sadece sancı bakarlar taco diyorlar adına ama senin haftan nst için bile uygun artık