aydinaleyna61 Sezei teşekkür ederim evet kuruma çizgisi gibi durmuyor ama burda çok gördüm yalancı pozitif veriyor diyenleri ama bu yaptığım testte yanılma payı çok düşükmüş
BesteYetik aydinaleyna61 yanilma payi yok demistim canım çok sevindim içine sinsin yaşadığın her şey 🙏 🤰🏼
nilruhu aydinaleyna61 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah sağlıkla büyüsün🙏🏼❤️  Benimde çatlamanın 9. Günü. Kuruma çizgisimi acaba boşuna heveslenmek istemiyorum 😭 Sizin testlerden daha silik benim🥹
aydinaleyna61 nononomolfix çoğu kişi yanılma payı yok diyor aralık ayında ben karar verdim çocuk yapmaya o ay farklı bir markada yalancı pozitif görmüştüm mesela ama çok şükür nasip oldu şimdi 😊
aydinaleyna61 nilruhu kuruma çizgisi gibi durmuyor sanki inşallah vardır sizinde kan verdiniz mi acaba
nilruhu aydinaleyna61 hayır vermedim. Bugün çatlamanın 9. Günü. Bir kaç gün daha yapıp Test koyulaşırsa kan vermeyi düşünüyorum. Yalancı test kurbanı olmak istemiyorum hemen kan verip🥹
aydinaleyna61 nilruhu inşallah vardır ya hakkında hayırlısı olsun inşallah böyle olunca da zaman geçmek bilmez şimdi 😊