kocak2126 Kızlar merhaba aranızda suda doğum yapan var mı daha mı iyi daha mı kolay çok merak ediyorum.. 34 haftalık hamileyim ilki de normal doğumdu. Şu an gittiğin hastanede suda doğum seçeneği de varmış. Merak ettim bilgisi olan var mı ?
Beyazmelikk kocak2126 merhaba ben Nisan ayında ssvd için suda doğum tercih etmiştim 6 cm olunca suya aldılar acilmalar hizli ilerledi 10 cm oldum ama sancıları hissedemeyince rahatladigimdan dolayı havuzun yanındaki yatakta doğum yaptım evet genel olarak daha iyi hissediyorsunuz tavsiye ederim
newchapter kocak2126 merhabalar ben de Gaziantep livde doğum yapacağım. Paket satın almıştım. Suda doğum olduğunu bilmiyordum ama. Dahil mi acaba bilginiz var mı?
kocak2126 Beyazmelikk yaa çok sevindim buna.. Ben de epiduralli doğum yapmıştım.. Epidural kapatıldıktan 12 dk sonra oğlum doğmuştu. Bu defa suda doğum denesem mi diye merak ettim açıkçası
kocak2126 betul_tkdmr01 ama epidural seçeneği mi suda doğum mu karar veremedim.. o nedenle tecrübeli annelere ihtiyacım var 🙏
betul_tkdmr01 kocak2126 bebumkide normal doğum olucak inşallah kolay olur ilk gebelik omce sezeryan istiyordum normalden korkuyorum şimdi ise tam tersi sezeryandan korkuyorum normal yaparm diye umut ediyorum
kocak2126 betul_tkdmr01 yaaa ben de çok zor bi gebelik geçirdim.. bu nedenle bi iki hafta öncesine kadar sezaryen istiyorum diyordum..
Irem-61 kocak2126 bende suda doğum istiyorum ama hastane de yok. Ebede ben gebelerimi hep duşa sokarım zaten dedi
elinaz1 kocak2126 konudan bağımsız, bir sorum olacaktı doğum belirtisinde acaba benim karnımın alt kısmı üçgen bölgesi var ya orada ağrı var bu doğumla alakalı mı yoksa karnımda mı ağrı olması lazım
kocak2126 elinaz1 ya bu herkeste çok değişik.. Sadece böyle bi ağrı ile olacağını sanmıyorum açıkçası.. Benim ilkinde suyum gelmişti, ablamda iki gebeliğinde de ne su ne nişan geldi sadece dayanılmaz bi sancı başladı demişti