saricivciv_ cennet033 benimde kalçam mı belim mi anlamadım ağrım oluyor hatta nst sırasında hıle oluyor ama sancı cıkmadı hiç
cennet033 saricivciv_ nst demi benimde şimdilerde oluyor ama krapm belkikremptır doktora bi sor istersen canım
Ofinisss saricivciv_ 25-26. haftaydı sanırım sonra 19-20 mm gördüm 25 e kadar çıktı ve geri 20 mm ye indi. Progestan fitil kullandım ve yatarak geçirdim sonrasını. Bebeğim çok şükür küvöze de girmedi
Ofinisss saricivciv_ Hep yapmadım aslında uyarıları da pek dinledim sayılmaz, yardım edenim yoktu. İşimi de yaptım yemeğimi de temizliğimi de ama kendime kötülük ettim yani Allah korudu çocuğu. Aslında yapmasam daha rahat geçerdi gebeliğim
kubraturkkoc saricivciv_ Annemlerde kaldım, tuvalet ihtiyacı ve hastane dışında hem yattım iş yapmadım şimdi yeni yeni biraz kalkmaya başladım
saricivciv_ kubraturkkoc bende o haftalara gelebilsem biraz daha rahat olurum daha 33 haftalık benimde
kubraturkkoc saricivciv_ olur inşallah gelirsiniz bende beklemiyordum bu haftalara gelmeyi ama çok şükür ulaştık