saricivciv_ cennet033 ben cok haraketli degılım gundelık ev ıslerı sonra market vs bunlar baska bıryere cıkmazdım ama kısalmış Allahın izniyle vaktinde alırım inşallah kucağıma🤲🏻
cennet033 saricivciv_ inşallah canım sağlıcakla hayırlısı ile alırsın bende öyleydim ev işi fln ama otobüs yolculuğuyapmıştımben32 deyken daha sonra ev taşıdık eşim ve ben tektik ev temizliği derken riskim vardı sadece ama şükür ki 38+1 de doğdu
minnakannesi123 saricivciv_ az kalmış hayırlısıyla yaşam sınırında geçmiş korkma inşallah bir şey olmaz dikkat et yine de
Kubraa06 saricivciv_ 33 haftalıktı doğumum başladı benim durdurdular 6 cm açılmam olmuştu 36 da doğurdum küvöze girmedi çok şükür
saricivciv_ Kubraa06 Maşallah Allah bağışlasın 3 hafta nasıl dayandınız cok zor olmuştur sizin için peki servikal uzunlugunuz kaçtı doğum başladığinda servıkal kısalık nedeni ile mi başladı doğum yoksa sancıdan mı
Kubraa06 saricivciv_ kaçtı hiç bilgilendirmediler devlette doğurdum sancım ve açılmam vardı ama hissetmiyordum 1 hafta hastanede yattım sonra evde dinlendim çok zor geçirdim ama 36 ya kadar sürdü
saricivciv_ cennet033 Maşallah vaktini beklemiş peki belirtiniz varmıydı benim vajınal batma oluyor arada yoksa daha mı kısalıyor anlamadım servıkal uzunluk
saricivciv_ Kubraa06 keşke bilgilendirseler insanlarda ona gore onlem alır olsun yinede guzel bı haftada doğum yapmışsınız Allah bağışlasın Rabbim vakti zamanında hayırlı sağlıkla kavuşmayı nasıp etsın banada
Kubraa06 saricivciv_ inşallah sizde sağlıkla zamanında kucağınıza alırsınız ben şimdi ikinciyi bekliyorum 🌸
saricivciv_ Kubraa06 yaa Sizde vaktinde sağlıcakla alın kucağınıza inşallah peki bu gebeliğinizde de bu erken doğumla ılgılı onlem alındı mı
cennet033 saricivciv_ otuz ikide bel ağrımın çok olduğunu hissettim sonra geçti ama nst de ağrı çıktı 36 37 de hafif hafif arada kanama geldi doktora gittik geldik nolur nolmaz diye belirtilerin bunlardı
Kubraa06 saricivciv_ evet doktoruma endişelerimden bahsettim bi problem yok ama önlem amaçlı progestan verdi 36 haftaya kadar kullanalım dedi
saricivciv_ cennet033 benimde kalçam mı belim mi anlamadım ağrım oluyor hatta nst sırasında hıle oluyor ama sancı cıkmadı hiç