olmazmiolabilir333 0925 benimde 27+6dan beri suyum sızıyor bugün 30+4 sizimde su sızması oldu mu servik zaten 1,2 lerdeydi en son 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Havin49_ saricivciv_ 22 ile nasıl eve gönderdiler onu anlamdım ve sancınız yok mu benim 22 ölçüldü hafif sancım da vardı ilaç verdim doğumhaneye serum fln sancıyı kessin rahim boyu kıskandın açılma ilerlemesin diye malesef o gün doğum yaptım 31 haftalık
saricivciv_ Havin49_ benim sancım yok bende anlamadım aslında hastanede benide yatırsalardı gözelem amaclı cok iyi olurdu, bebeğinizin durumu iyi mi
saricivciv_ 3oglanannnesi dışardan söylüyoruz kayınvalıdem getırıyor ama insan çok mahçup oluyor kötü hissediyorum kendimi keşkr yemek yapmak için de olsa kalksam
saricivciv_ Ofinisss maşallah kaçıncı haftalarda 17yi gördünüz progestan fitil istirhat mi yaptınız peki bebeğiniz küveze girdi mi
Ofinisss saricivciv_ 25-26. haftaydı sanırım sonra 19-20 mm gördüm 25 e kadar çıktı ve geri 20 mm ye indi. Progestan fitil kullandım ve yatarak geçirdim sonrasını. Bebeğim çok şükür küvöze de girmedi
saricivciv_ kubraturkkoc çok zor olmuştur sizin için 40 gün haraketsiz kalmak devamli yatmakda insanın bacakları bile acıyor lavaboya giderken Rabbim yardımcımız olsun
kubraturkkoc saricivciv_ zordu vallahi, bi de antibiyotiğe alerjim çıktı tüm vücudumu sardı bayağı zor günlerdi ama geçti çok şükür 🙏 Tabbim herkesin gebeliğini kolaylaştırsın inşallah 🙏
saricivciv_ Mihrasina_ bende basit de olsa yapmak istiyorum birinden yemek beklemek cok zor kimsem yok burda maalesef
saricivciv_ Havin49_ Rabbim şifasını versin sizede sabır versin Hayırla kavuşun yavrunuza inşallah moralinizi hep iyi tutun onların size ihtiyacı var ❤️🤲🏻
Havin49_ saricivciv_ sağol cnm benim çok şükğr bi beneğim evde diğer bebeğimi de bi kaç güne alırım inşallah
saricivciv_ Havin49_ Amin inşallah küvezde nasıl bakıyorlar peki özelde falan mı bakılıyor yoksa devlet hastanesıne mı goturuyorlar
saricivciv_ kubraturkkoc Amin inşallah zordur tabi kendi canınızla ayrı yavrunuzla ayrı insan yıpranıyor ama sağlıklı olsunlarda
Havin49_ saricivciv_ ben devlet de doğum yaptım ama yer yoktu özele gönderdiler bebeklerimi çok güzel ilgileniyorlar Allah razı olsun
gokce_3838 saricivciv_ Öğrendiğim ilk sıralar hiçbir şey yapmadım ama sonra gün içinde evin içinde yavaş yavaş dolanıp işlerimi yaptım hala da yapıyorum ama dikkatli davranarak
gokce_3838 saricivciv_ Elinizden geldikçe dikkat edin. Doktorum bünyeden bünyeye de farklılık olduğunu söylemişti. Tedbir sizden takdir Allah tan 🦋 Haftanız zaten güzel daha erken dönemde öğrenmek daha zordu inanın.