Sinem011 sabaha 41 haftalık olacaktım doktor yatış vermişti kabul etmedim akşam nişanım geldi hastaneye gittim 2cm açıklık vardı suni sancı verdiler gece 3 gibi sancılar gelmeye başladı. Nst ye bağlıyorlardı 20 30 dk da bir tam hatırlamıyorum. Saatte bir açıklık kontrolü yapıyorlardı sürekli doktor ve ebeler değişiyordu sabah 9 gibi sancılar dayanılmayacak kadar çoğaldı ebeler geldi ebeler çok iyiydi yürümeme yardım ettiler pilates topu getirdiler açıklığım 9 cm oldu ama bebeğim kanala girmemişti biraz yürüyüş yapmama izin verdiler doktor suyumu patlattı ve gitti ondan sonra açıklık hızla 9cm ulaştı çok kustum. O anda odalar tek kişilik refakatçi alıyorlar doğum anına kadar doğumda çıkarıyorlar 9 30 da ıkınma isteğim gelmişti dayanamadım bayılacak gibiydim hemen ebeler geldi sedyeyi doğum için çatal pozisyonu Na alıyorlar sanırım onlar doğuttu beni gözlerimi açamıyordum yorgunluktan kesi oldu zaten o acı vericiydi ama bebek doğduktan sonra rahatladım iç ve dış dikişim fazla olduğu için doktor dikişlerimi yaptı hatta doğumdan sonra beni titreme tuttu iki ebe kolumu iki ebe bacağımı tutmuştu. Doktor çok yoruldun dikişlerin fazla diye ben dikiş atacam sana yardımcı olacam genelde ebeler atıyor dikişi demişti genel anlamda iyiydi memnun kalmıştım