bedriyefe Arkadaşlar Adana Şehir Hastanesinde sezeryan olanlar kaç gün sonra hastaneden çıktı acaba biraz bilgi verir misiniz
bedriyefe meryemyvz01 2 gün dediğiniz yani Çarşamba günü ameliyata girecem cuma günü mü çıkış işlemi yapıyorlar
meryemyvz01 bedriyefe evet gaz problemi yada başka probleminiz olmazsa duruma göre erken taburcu olmak isterseniz imza atıp çıkabilirsiniz sorun görmezlerse çıkarabiliyorlar kimisini sorarsınız bir
bedriyefe meryemyvz01 teşekkür ederim peki memnun kaldınız mı acaba? Benim ikinci doğumum olacak ilki özeldeydi şimdi ise şehirde yapacam
meryemyvz01 bedriyefe ben memnun kaldım o yüzden ameliyattanda servistede bir sorun yaşamadım iyi insanlar çıktı karşıma ikinci gebeliğim suan şehir hastanesine gidiyorum orada yapacağım inşallah
hacer___ merhabalar yeni gebeyim iyi bir doktor araştırıyorum devlet hastanesinde önerisi olan var mı acaba
bedriyefe hacer___ Benim doktorumda Eren haytoğlu bilgili bir doktor ama Erdoğan kocayada iyi diyorlar güler yüzlü bir adam ve genellikle bu iki doktor hep yerinde oluyor asistan falan bakmıyor yani en çok bu hoşuma gitti
hacer___ bedriyefe çok teşekkür ederim eğer aklınıza başka bir doktor gelirse bilgi verirseniz çok sevinirim
rukki merhabalar, Şehir hastanesinde doğum yapan yardımcı olabilir mı, normal doğumda örnek veriyorum mesai dışı oldu o an nöbetçi doktor mu doğurtuyor , takip eden doktor mu geliyor doğuma
Rmeysa_01 rukki normal doğum için marsayı öneririm ben 6 gün önce orada doğum yaptım özel hastane gibi masajdan hareket yaptırmaya beslenmeden bebek doğduktan sonraki ilgilerine hayran kaldım Odada doğum yaptırdılar bebeğim hiç gözümün önünden ayrılmadı ısıtıcı tartı herşey odadaydı muameleleri çok güzeldi