ilkgozagrimhavinim nurellaaa__ bizde 27+4 olduk bugün. Bende herşeyini aldım sayılır. Emzik biberon ve park yatak alacağım sadece. Hastane için dağıtılacak şeyleri bile aldım kendim hazırlayacağım
Papatya05_ Es07 canım nasılsın bende sezaryen oldum spinal cuma günü 11 de hastaneden çıktık Ağrılar var tabiki nasıl geçiyor
kbrizm ilkgozagrimhavinim bende 28+2 yim bugün. Bebişimin herşeyi tamam zaten 2. Olduğu için önhazırlığımız çok fazlaydı. Kargoda siparişlerim var onlar ulaşınca hastane çantamı hazırlıcam. Sadece doğum temizliğim kaldı onun da biraz daha zamanı var 🌸
ilkgozagrimhavinim kbrizm maşallah yaa😍 bizde yatın 28 oluyoruz ama herşeyi toparlanmadı daha. Ramazan bitene kadar toparlamayı düşünüyorum. Sonrada çantası inşallah
Papatya05_ Es07 zamanla oturacak inşallah herkes bu süreçlerden geçiyor allahım kolaylaştırsın zorlaştırmasın inşallah bizde aynı ağrılar var daha toparlayamadım
rabiisso ilkgozagrimhavinim 28+6 nisan sonu sanırım 🥰benimde zorunlu sezeryan 15 gün erken olsa 65 günümüz falan var sanırım
Limonlusodasever ilkgozagrimhavinim 28 haftalık benim de. Bir tulum dışında daha bir şey almadım. Almaya başlamam lazım artık ama. Benim ikinci çocuk kıyafet emzik biberon bez falan almam lazım. Yatak araba tarzı şeylerimiz zaten var. Sağlıkla ve zamanında gelsin tüm bebişler. Ha bir de kendim için pijama takımları falan almam gerekıyor.
ilkgozagrimhavinim Limonlusodasever benimde 2. Ama ilki kızdı bu erkek olunca bazı şeyleri kullanamıcam tabi tüm kıyafetlerini sil baştan aldım🥲 sadece büyük eşyaları var. Bebek arabası kundak hamak vs vardı. Bi biberon emzik birde park beşik kaldı. Ramazandan sonra halledicem inşallah. Allah yardımcımız olsun zor valla
ilkgozagrimhavinim kalbimmmmmmmmmm bebek doğum kanalına girmesin diye 37-38. Haftalarda alıyorlar. Zorunlu sezaryen ise doktorlar beklemez. Riske atmaz.
rabiisso kalbimmmmmmmmmm zorunlu sezeryan da 38 i çok geçirmiyorlar genelde risk almamak için. Benim doktorum 38 de alırız dedi
Es07 Papatya05_ Çok teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün evlatlarımız anne olmak çılgınlık
Papatya05_ Es07 özellikle ilk çocuk tecrübesi biraz daha zorlaştırıyor süreci ıilk gebelikte ben çok daha kötüydüm oğlum 2 aylıkken ameliyat oldu falan süreci kötüydü yani Sşimdi Allahın izniyle daha iyi güzel geçecek sürecimiz diyorum