ilkgozagrimhavinim 25+2 ile mayıs annesiyim inşallah 🙏🏻 ilkim kız 15 aylık 2. De kız o yüzden herşeyimiz var yenidoğan dönemine ama sonrası yaz için alışveriş yapmamız lazım çünkü ablası yazın 6 aylıktı kendisi 1 aylık olacak 🙈 birde kabin boy bebek arabası ihtiyacımız var alınacak o kadar kıyafetleri de zaten yenidoğan dönemine var diye şuan almayacağım yazın bebişin gelişimine göre alırım bir de zaten ilk kızmda yaptığım hatayı yapmayacağım abartmıyorum tam bir dolap yazlığı vardı ve gezmeler dışında evde falan sadece zıbın giydi sıcaktan hiçbirini doğru düzgün giydiremedim o yüzden bu kızıma sadece gezmelil birkaç takım elbise alırım yeterli yaz için ☘️ ablasından kalan yenidoğan kıyafetleri de en son ağustos ayında ev taşırken baktım sarı lekeler var yıkamıştım o zaman hamile olduğumu bile bilmiyordum temizler ama tabii tekrar yıkanacaklar ütülenecekler onları da 30 dan sonra yavaş yavaş yaparım diye düşünüyorum kendime de eksiklerimi aldım 3 takım pijama 1 elbise gecelik hastane için terlik falan şuan pek eksiğimiz yok çok şükür 🙏🏻