buketdeniz19 Deniiibayyy artışların bence güzel canım 2 günde 2 katı olması gerekiyor çünkü senin de artışların o şekilde 🥰 inşallah bu şekilde devam eder
dchdch Sevgiiss canım benimde 576 çıktı 2 gün sonra 1370 çıktı banada az gelmişti ama iyi dediler bir daha kan vermedim pazartesi randevu aldım
Sevgiiss dchdch gayet iyi artmış artık kan verme canım benim 29 126 260 659 çıktı 659 dan 2 gün sonra keseyi gördük
dchdch Sevgiiss banada önce az geldi ama sonradan herkes iyi dedi teşekkür ederim böyle yorumlar görünce içim rahatlıyor bende pazartesi gideceğim inşallah 🙏
Bykessra Deniiibayyy ilki 245 ikincisi 685 üçüncüsü 3400 hepsi 48 saat arayla ölçüldü. Bence sonraki artışlar daha yüksek oluyor genelde
dalyaluna35 Kizlar 1 subatta beta 52 7 subatta 915 15 subat bugun 16.772 çıktı 21 subat doktor kontrolüm var 6 haftalik oluyorum sizce kalp atışını görür müyüm ya. İlkinde 4+2de keseyi gormustuk kalp atışını 6+2de duymuştum bunda hemen gitmek istemedim
Deniiibayyy iremykn 243 den 4 gün sonra da 1287 idi ertesi gün keseyi görmeye gittim, gördüm şükür. Cuma günü tekrar gideceğim
iremykn Deniiibayyy kalp atışı için mi ? Bende cumartesi ve pazartesi ye iki ayrı randevu aldım hangisine gideceğim bilmiyorum henüz
Deniiibayyy iremykn kalp atışı görüledebilir görülmeyedebilir. %50 %50 dedi. Hastaneden randevu aldığınızda 2. Randevu hakkınız oluyor ya o yüzden çağırdı. Cuma işim olduğu için yarın gidicem 5+5 de yani 🫶🏽 inşallah görürüz kalp atışını da