Deniiibayyy 10 Şubat : 43,08 12 Şubat : 89,59 14 Şubat : 243,07 Saatler 1 saat kaymıştır maximum. Hepsini aynı saatlerde vermeye çalıştım ✨🫂
myangelson Deniiibayyy çok güzel artış olmuş bence tekrar vermeye gerek yok haftaya kese görünür tahminen. Son adetinle 5 haftayı geçince 🌸
Sevgiiss Deniiibayyy gayet iyi canım benim 29 126 260 oldu tam 2 kat arttığı da oldu oda normal illa her seferinde 3-4 kat artmaz gayet ideal 🌸
Deniiibayyy Hirmm ilki %108 artış 2. %171 artış. Artışı sormadım aslında ama nasıl buna kötü dediniz anlamadım. En az %60 beklenir 😊
myangelson Hirmm neresi az en az %60 artışı yeterli buluyor doktorlar. Hepsi de 2 katından fazla artmış
Deniiibayyy myangelson sağol yavrum başta nasıl giderse genelde öyle mi devam eder aslında onu soruyom 😅
busrasya2334 Deniiibayyy bende artışlar az yorumunu görünce şok oldum gayet güzel ve sağlıklı artmış ☘️
Hirmm myangelson olabilir ben kendi artisima göre hesapladım güzelse çok iyi Allah herkese sağlıkla nasip etsin bebeklerini
myangelson Deniiibayyy yani o kadarını bilmiyorum canım ama bir iki kere güzel artış görüldüğünde genelde kan verilmesini istemiyor doktorlar sağlıklı gebeliktir guzel artıyor diye. Kese için çağırıyorlar 🌸
dchdch Deniiibayyy artış çok iyi canım bende kendi artışıma acaba azmı diye düşünerek geçiriyorum ama herkes iyi dedi kimseyi de rencide etmek istemediğim için susmak mantıklı 5 şubatla 9 Şubat arasında 4 gün var oysaki 🙏
myangelson Hirmm kendi artisimiza göre hareket etmek yanlış olur benim ilk gebeligimde 4 katı artmıştı neredeyse o şekilde düşünürsek bana göre çok çok az duruyor mesela. Veya ikinci gebelikte 4. Haftada 4000 ile öğrendim ona bakınca daha da az duruyor. Doktorların kabul ettiği artışa göre bakılması daha doğru. Amin 🤲🏻
dchdch Sevgiiss canım benimde 576 çıktı 2 gün sonra 1370 çıktı banada az gelmişti ama iyi dediler bir daha kan vermedim pazartesi randevu aldım
mucizembbk Arkadaşlar yeni doktordan geldim 11 Şubat’ta 7 olarak öğrendim bir gece sonra 27 ve iki gün sonrasında yani bugün test verdim ve 117 olmuştu çatlatma iğnesi ile gebe kaldım bir günde 4 katına yakın artış normalmi sizce
myangelson mucizembbk güzel artmış. Alt sınırı var betanın üst sınırı yoktur benim de ilk hamileliğim çatlatma ignesiyle olmuştu 4 katına yakın artış görülmüştü daha da kan vermemiştim 1 hafta sonra kese görmeye gittim