ecemdksl Kızlar gebelikte ne kadar kahve tüketiyorsunuz Ben normalde çok severim Türk kahvesini gebeliğin başından beri tiksinmistim. Şimdi yeni yeni içmeye başladım acaba zararı var mıdır?
ghostty ecemdksl ben de kahveden tiksinmiştim. Aylarca içemedim. Günde 200 mg kafein hakkımız var. Çay, çikolata bunlarda da kafein var. O yüzden ona göre kahve tüketimi de sınırlı olmalı. Ne kadar az o kadar iyi🤗
Mrh16 ecemdksl ben günde 4 5fincan iciyodum bnde tiksindim simi hiç icmemiyorum ama kahve saatlerimi özledim kendime vakit ayiriuomusum meğer ben 🥺kaçıncı haftadan sonra tiksinmen gceti acaba canım
papatyakokulugece ecemdksl günde bi fincan aşırıya kaçma hem erken doğum riski hemde kilo azlığı yaratır
ecemdksl ghostty Bende şu birkaç gündür içmeye başladım ama kendime geldim resmen enerji verdiğini düşünüyorum 🤭 Günde 2 fincan Türk kahvesi içiyorum
ghostty ecemdksl alışkanlık yapıyor zaten kafein. Yoksa içmedikçe içmemeye de alışıyor insan gerçekten🙃
nurgulllllll Normalde 2-3 bardak koyu Hatay kahvesi içerdim şimdi dikkat ediyorum haftada bir bardak. Günde 2-3 bardak açık çay
ecemdksl Bende kafeinin plesantadan bebeğe geçtiğini okudum bi yerde o yüzden dikkatli olmakta fayda var
dalyaluna35 Günlük 200mg kafein önerilir. Bunu ister Türk kahvesi ister makine kahvesi olarak tüketebilirsiniz. Ben kafeinsiz kahve içiyorum onlarin icinde yaklaşık 5-10mg kafein var. baska bir yerde de normal kahve icme durumum olursa gunluk dozu kaçırmıyorum
iremm__i Haftamdayım Hatay kahvesini kaşıkla yiyorum kendime karşı koyamıyorum ne yapayım 🤦♀️ buz yemek de cabasııııı
ecemdksl iremm__i ay bende buzsuz su içemiyorum ve buz yiyorum arada bir farenjitim de var ama engel olamıyorum kendime
Perla_ Mrh16 bende hamilelik başından beri tiksiniyorum ya şuan 13 haftalık olmak üzereyim Türk kahvesi içebiliyorum ama nescafe falan midem almıyor halbuki ne çok içerdim be 🥹
kurkur ecemdksl ben kahve makinesi kullandığım için kafeinsiz kahve içiyorum içinde %1 kafein olduğu için de zararlı değil o yüzden 2 3 bardak içiyorum 😅
melismersin ecemdksl bana doktorum günde 200ml içebileceğimi söylemişti. İlk zamanlar bende çok tiksinmiştim ama şuan canım kahveistiyor. Bende günde 2 bardak veya 1 bardak latte içiyorum. Granür sürmüyorum asla ağzıma.