yigitbebeninannesi smyye12345 Korkma canım Allâh’ın izniyle her şey güzel geçecek inşallah bolca dua etmeye çalış. Ama sancılar devam ediyorsa mutlaka git hastaneye bekleme evde en azından için rahat etsin.
handan3958 smyye12345 Doğrudur canm ama dediğim gbi doğum sancısı olduğunu düzenli olmasından ve şiddetinin giderek atmasından ayırt edebilirsin ve ne yaparsan yap geçmez yalancı sancı uzanınca yürüyünce duş alınca geçiyor
smyye12345 yigitbebeninannesi hastanedeyim artık sancıya dayanamaz oldum sancılarım çıkıyor ben şiddetini hissetmemişim şimdi açıklığıma bakılacak ona göre sevk olacak kan değerim çok düşümüş
elifayaz112_ smyye12345 ne yaptın yorumlarınızı okudum doğum mu inşallah sağlıkla gelir 😍 eğer doğurursan burdan yaz 😅
yigitbebeninannesi smyye12345 Ayy sonunda ben telaşlandım kız burda 😅 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸🤲Bizleri de haberdar et Allah kolaylık nasip etsin 🥰
smyye12345 elifayaz112_ daha gelmeye niyeti yok hanımefendinin.🤣 serviks yumuşamış ama 1 parmak dedi ne demek istediğinş de çok anlamadım açıkçası😂 sancılar var ama daha fazla da çoğalabilirmiş
kaplanseren smyye12345 hakkınızda hayırlısı olsun. Doğumunuz başladı mı, sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🙏🙏🙏🙏🙏