smyye12345 Kızlar adet sancısına benzer bir ağrı giriyor geceden beri düzensiz şekilde sizce doğumum başlıyor mı 38+2 yim
handan3958 smyye12345 38+5 haftalığım 38+0 dan beri bu dediğin düzensiz sancıları çekiyorum canm henüz doğum başlamadı 3 hündürde mide bulantısı ve halsizlik var beklemedeyim sancılar düzensiz olunca yalancı sancı oluyor zaten doğum sancısı olunca anlıyorsun merak etme
bsrayksl2 Yalancı sancı olabilir mi acaba bebek toparlanıp geri açılıyor mu sürekli kasılmaların var mı belden gelen bir ağrı ve düzenli olduğu zaman doğum başlıyor demek
bsrayksl2 smyye12345 benim ilk doğumumda belden bir ağrıyla ve nişanla başlamıştı ama bir doktora git istersen canım bazılarında böyle de başlıyormuş eğer öyleyse de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸🤲🏼
kisbebisi Benim de gunduz basta duzensizdi sonra saatleri not ettim iki saatte bir basliyordu,bir kere de kuvvetli bel agrisi girdi. Gecesine dogumum basladi canim. O yzuden sancıları not et sıklığına bakmak lazım
smyye12345 caca01 nişan veya su gelmesi olmuyor mu bulunduğum ilçede kadın doğum doktorları gece çalışmıyor haftasonu bugünde yoklar
caca01 smyye12345 yavrum illa olacak diye bir kaide yok bir gittiğinde farkında olmadan sancın çıkabilir açılma olabilir
handan3958 smyye12345 Doğrudur canm ama dediğim gbi doğum sancısı olduğunu düzenli olmasından ve şiddetinin giderek atmasından ayırt edebilirsin ve ne yaparsan yap geçmez yalancı sancı uzanınca yürüyünce duş alınca geçiyor
smyye12345 kisbebisi bulunduğum ilçede kadın doğum doktorları yok geceleri ve haftasonları gelmiyorlar
vldnatsvn İlk doğumumda adet sancısı gibi belden ve kasıktan bir ağrı ile başlayıp sonrasında nişanım gelmişti Suyumu doğumda 7 cm iken ebeler patlatmıştı
smyye12345 vldnatsvn belden ağrı yok sadece regl olacakmışım gibi sancılanıyorum ve bebek baskı yapıyor
yigitbebeninannesi Benim önce sancılar başladı. 2 saat sonra baktım düzenli aralıklarla gelmeye başladı. Evden çıkmadan da suyun geldi. Acilden giriş yaptım 3 cm açıklıkla doğum başlamıştı. İhmal etme git acile ebeler var zaten orda doktor olmasa da onlar yönetiyor süreci