lala_666 melahatmungn keşke canım ya tiksinmek istyorsan colanı açtıktan sonra ağzını kapama kazları çıksın sonra iç tiksiniceksin
bus2109 Normal zamanlarda yiyeceklerin yanında çoğunlukla kola fanta içerdim şimdi 20 haftalık hamileyim başından beri bir kere bile içmedim şimdilik iradeli ilerliyorum ama sıcaklar başlayınca o zaman ne olur bilmiyorum tabi 🤭
lilyummm26 melahatmungn Normalde çok kola seven biri değilim ama canım cam şişede buz kilo kola çekiyor hep hamilelikte ama çay bardağında içiyorum çok nadir arada bir
nurozgur melahatmungn çok zararlı tüketmiyorum hatta sade soda su ve ev yapımı olmayan içeceklerin hiçbirini tüketmiyorum
aslhnkrts9 melahatmungn canım çektiğinde bi bardak kadar içmiştim ben , ilk 3 ay da canım istemişti bulantılarımı hafifletiyor diye
melahatmungn aslhnkrts9 bende ilk 3 ay içtim zaten yeni 2. Trimestete geçtik vitamin ilacını kesince mide bulantim geçti
kartanesii_ melahatmungn içiyorum valla. Sigaram yok kahvem yok hiçbir şeyim yok bi bu var o da olsun yani kendimi tutup psikolojimi bozamam iyice
melahatmungn kartanesii_ aynen bacim ya benimde sigara gibi kötü alışkanlıklarım yok Nescafe içerim nadir