Aryabilge kyhskyhs hayırdır sorunun ne senin yorum yapmak için yorum yapıyosun. Ünlemler falan ?? Ben erkek düşünüyorum istiyorum bu seni neden bu kadar gerdi .
kyhskyhs Aryabilge ooo çok sert hayırdırlar falan 😁😁 sağlıklı olsun diye temenni de bulunulur erkek kız diye değil ! Ay bak yine ünlem koydum tüh tüh tüh 😂😂
Aryabilge Maviyesil121212 ne demek istediğini anlayamadım? Bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum nerelere getiriyosunuz konuları .
ChubbyOrange Aryabilge valla yüzde doksan kızlardan yüzde yüz erkeklere döndük biz o yüzden çok benimseme 16.haftayı bekle bence. Bazen kordonla vs katılabiliyor.:) erkekse ve gösterirse 15ten sonra kesin öğrenirsin zaten epey belli oluyor Canım :)
Merveee1 Aryabilge bana 13 de %65 erkek 17 de kız dedi kesin olarak ultrason resmî varsa bi atar mısınız hızlı resimden
Merveee1 Aryabilge Google den hızlı resimde gir fotoğrafı yükle kopyala benim yorumuma yapıştır canım bakalım burda tahmin yapalım
Deniziimmm Aryabilge rabbim gönlüne gönlümüze göre nasip etsin canım inşallah o haftalarda değişiyor emin olamıyor drlar
Mhlsegrl Benimde 12.hastada %90larda erkek dedi 15. Haftada kıza döndü bu sefer uyardık doktoru cinsiyeti erken söylemeyin diye 🤭🤭