Beyzan Aryabilge bana da 12 de erkeğe benziyor ama kesin değil 16 da geldiğinizde bakarız demişti yine Erkek çıktı 😁 doktorlar anlıyor ama genelde ailelere söylemiyorlar farklı durumlar yaşanmasın diye
bicirinannesi Aryabilge canım benim 12 de kız 15 te %60 erkek 17 de kesin erkek 😂 denildi. Değişebilir yani çok erken bi hafta
Aryabilge kyhskyhs hayırdır sorunun ne senin yorum yapmak için yorum yapıyosun. Ünlemler falan ?? Ben erkek düşünüyorum istiyorum bu seni neden bu kadar gerdi .
Zeyfuk Bana yüzde 90 erkek dedi 16. Haftada gittim 100 de 100 kız dedi 😁bebek kız yani degisebilir. Ama inşallah gönlüne göre verir.
Anneyimben49 Aryabilge yok kuzum değişmez. Bana da 12 haftadan %90 erkek dedi ve 24 olduk Oğluşum gelecek 🥰🥰🥰🤲
gamze2208 Aryabilge benimde 12+4 %80 erkek demisti 14+5 gittim kesin kiz dedi ama ben 19 20 haftayi bekliyorum bir daha gitmek icin
Aryabilge Maviyesil121212 ne demek istediğini anlayamadım? Bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum nerelere getiriyosunuz konuları .
kyhskyhs Maviyesil121212 ne kadar önemli cinsiyeti.. ne boş muhabbet deli oluyorum artık şu çük zihniyetine !!