QueenBahar_ Deleted33000 Güzel günlerde güle güle kullan canım 😍 Bugünde biri eşi için romantik sofra hazırlamış üstüne kaynanası gelmiş
Deleted33000 QueenBahar_ ay hele bu kaunanalar heryerden cikmasalar olmaz varya bugün benimki da bana misafir üstüne mosafir çağırttı eşim diyor annem ona da mı karıştı dedin annen bitek yatak odamıza karışmadığı kaldı sinir oldum ya
annekiz6141 QueenBahar_ Başkalarına yapilinca aşırı hoşuma gidiyor valla hiç içimden kıskançlık vs geçmiyor ama cidden ben sevmiyorum bu tarz günleri ya 😄🙊
QueenBahar_ annekiz6141 kız şuan kapı çalışa elinde bir demet gül yanında kolye veya bileklik hiç mutlu olmaz misin
HiravEmir QueenBahar_ evet arkadaşlar bizde bişey olmadı normal sarıldık ve kutladık 😅 bizim romantiklik buraya kadar size başarılar 😂😂😂
Saraylokumu QueenBahar_ Benimkinin işten gelmesini bekliyorum posta cevap vermek için 🤣🤣 ne aldığını o zaman görcem
daisy__ Ay ben gereksiz buluyorum bu günü değerim bi gün anlaşılmasın zaten kafasına estikçe hediye alıyor yada Trendyol da favoriler varsa bu bunları almadan ben alıyım havasında gerekli gereksiz ne varsa 😅😅😅ne alaka bilmiyorum bende adamı hamama yolladım