ikiprensesannesi___ QueenBahar_ kocalarınıza trip Atın bak millet neler alıyor diye anlatın kocalarınıza tamam mı🤣🤣 Hediye(iki paket bebek bezi)
papatyakokulugece ikiprensesannesi___ saçmalama diyo benimki Instagram reelsleri atıyorum onu da yemiyor ayıcık resmen ya 😂
papatyakokulugece ikiprensesannesi___ reelsde gördüm biri de kendine soğan buketi yapıp atmış bana düşünde buydu diye 😂
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ yaa kıyamam Sana bence eşin bez fiyatları almış başını gidiyor onu hediyeden saymıştır İnanirmisin daha demin oğluma bez almış eşim 2 paket beni battırdınız dedi 😅🤭
Deleted33000 QueenBahar_ eşim iki takım kıyafet sipariş verdi netten ben ona bişey alamadım bebekle çıkamadım bugün sevgililer gününü misafirle kutladım resmen misafirim vardı da
QueenBahar_ Deleted33000 Güzel günlerde güle güle kullan canım 😍 Bugünde biri eşi için romantik sofra hazırlamış üstüne kaynanası gelmiş
ikiprensesannesi___ papatyakokulugece bilonun filmi vardı bir teneke tezek götürüyordu kadına aha bize de o düştü 🤣🤣