Gokturkmom_ Es07 Göreceksin 🤭💕 Aklından kötü düşünceleri kov ben sana süreki pozitif şeylerle geliyorum bak🫶
Yazmelegi_ Es07 tam narkoz aldim ful uyumuştum çok rahat geçmişti 🥹 ama bunda nasıl olur bilmiyorum yine tam narkoz istiyorum. İkinci sezeryan olcak
Es07 Yazmelegi_ Ben hemen bebeğimi görmek istiyorum Çok sabırsızlanıyorum Bir de eşimi içeri alacaklar mı sormayı unuttum heyecandan Normal doğuma giriliyor onu öğrenmiştim Sezaryen nasıl bilmiyorum merak ediyorum simdi
Es07 Gokturkmom_ İnşallah kavuşma günümüze son 2 gün 3 gece🥺 Duygularım çok yoğun 🥺 Annelik böyle bir şey miydi Kendinden vazgeçip🥺
BlackFish2113 Es07 evet ilk bebek kız 🥰 isteğe bağlı sezeryan olacak benim. Evlenmeden önce bile planım çocuğum olursa sezeryan yapmaktı çok şükür aklıma yatan doktoru buldum ikiletmedi sormadı bile neden diye 😂
Es07 Yazmelegi_ Almıyorlarmış canım sordum 😮💨 ameliyathaneye alınmıyor yazmış 🥺 30-40 dk sürer değil mi yarım anestezi kısa sürer?
BlackFish2113 Es07 yaa içinizi ferah tutun lütfen annemde sezeryan oldu evet biraz yorucu bir süreç ama kucağımıza alınca hepsi geçecek 🥰
Yazmelegi_ Es07 yani bebek çıkması 5.10 dk arasi biseymis senin ki de 30 dk sürse 40 dk felan olur galiba