yaseminis Benimde bir kızım var sat 26 Ocak bel ağrım mide bulantım var ama adete yakın oluyor bunlar karnıma da sancı giriyor arada gerçi iki kere değerlendirdik bu ay bilmiyorum bakalım hayırlısı olsun
Bebelianne yaseminis bunlar her adet öncesi oluyorsa belirti sayılmaz pek bekleyip göreceğiz inşallah
Salise2 Benim de sat 1 şubat, bat 2 mart. Burada yerimi alayım. Dün ve bugün ovulasyonda pik gördüm hayırlısı olsun hepimiz için
Bebelianne Salise2 gün aşırı değerlendirin hayırlısı olsun inşallah çift çizgiler görmek nasip olsun inşallah
_kose_ Kızlar sat 29 ocak bat 27 Şubat. Beraber bekleyelim eşim ikinci çocuğu şimdi istemiyor ama ben ikisini beraber büyütürüm düşüncesiyle istiyorum bir kaç kez korunmasız ilişki oldu bitanesi yumurtlama dönemine denk geldi bakalım 🤔 sağ kasıgım ağrıyor
Bebelianne _kose_ ay hadi hayırlısı olsun canım ilk bebeğin ne kadarlık küçükse eşin ondan istemiyor olabilir benim kızım 3 yaşında eşim 1 senedir beni ikna etmeye çalıştı çok istiyordu bende artık kendimi hazır hissedince olsun istedim inşallah olur hepimiz.icin hayırlısı olsun inşallah
seeviim _kose_ ay aynıyız nerdeyse benim oğlan da 21 aylık benim bat da 28 şubat ve benim kocam da istemiyor ahahajaja
Bebelianne bebisbekliyorum maşallah Allah bağışlasın oğlunu canım 2, de en kısa zamanda nasip olur inşallah belirti olur da test yaparsan mutlaka fotoğraf at b 🥺🫀
Bebelianne 2prensesannesiiii ay maşallah 2 çocuğunun arasında kac yaş fark var peki bat ne zaman döngün kaç günde bir oluyor canım 😇❤️
2prensesannesiiii Bebelianne kızlarımın arası 14 ay 🥰 biri mayısta 3 yaş olacak biri temmuzda 2 yaş olacak pcos çıktı benim döngülerim düzensiz o yüzden ovülasyon testi aldım takibe başladım ama negatif çıkıyor şuan hormon ilacı kullanıyorum bide koenzim q10 olmazsa tedavi başlayacaklar pcos ağustos ayında başladı her geçen ay döngüm daha da uzadı mesela 4 kasım regl gördüm sonra hiç olmadım 18 ocağa kadar o da doktor duphaston yazdı öyle regl gördüm regl döngümün ikinci yarısı tekrar başladım duphastona bu seferde 9 şubat regl gördüm hayırlısıyla bu ay olur inşallah zorlamadan bizi🥰🌟 güzel haberlerle gelelim buraya inşallah 🙏🏻💙🌸
Bebelianne cihangiri beklemek çok yorucu ya asla zaman geçmiyor valla😁 belirti olursa yada test falan yaparsan fotoğraf at mutlaka
Bebelianne feyzaciim ay evet ya kazayla nasıl hamile kalınıyor hiç anlamadım valla ben geri çekilme ile korundum 2 sene hiç kazayla hamile kalmadım inşallah bu ay tutar ya
feyzaciim Bebelianne bakalım artık ya önceden bu işler korunmayı bırakınca olur sanıyordum. bir de daha önce böyle bir tecrübem olmadığı için süreç çok garip geliyor bana. Her belirtiye gebe msin acaba diyen bir heyecanlı koca da olunca günler geçmek bilmiyo 😂😂
_kose_ Bebelianne @Bebelianne bebeğim şuan 22 aylık doğması vs dersek arası bence çok iyi bir kereden rahatlamak istiyorum insan rahatlığa alışınca getirmek zor oluyor beraber büyürler en azından
Bebelianne 2prensesannesiiii zorluğu var mı peki 2 Kızın arası da azmis. Allah yardımcın olsun inşallah tez zamanda 3. Gebelik haberini de alırız inşallah 😍
elifff243_ BAT 24 Şubat bende burada bekleyeyim 😊 Eylül ayında korunmayı bıraktığım ilk ay tek yumurta ikizlerine hamile kaldım ama sonu iyi bitmedi malesef 5 Aralık tarihinde kürtaj oldum . Kürtajdan sonra ilk denemem bu ay bakalım heyecanla bekliyorum 🌸
2prensesannesiiii Bebelianne yani tek zorluğu 2 siyle dışarı çıkmak zor oluyor bu da geçici bi süreç yoksa evi dağıtmışlar bişey kırmışlar sorun etmiyorum birbirlerini seviyorlar birbirlerine korumacılar öyle aman aman bi anlaşmazlıkları yok bağlılar birbirlerine çok şükür hepte öyle kalırlar inşallah 🙏🏻🌟🥰
Bebelianne 2prensesannesiiii ay Allah daim etsin inşallah ne güzel ya 😍 benim kızım da hep kardeşim olacak ona kek yapicam ona sarilicam fakan diyor düşüncesi bile içimi ısıtıyor ya