Bebelianne nilruhu Of bende çok heyecanlıyım inşallah istediğimiz gibi güzel haberler alırız heyecanla bekliyorum test yapıp atalım buraya
bebisbekliyorum yamrr_ars gögüslerim acıyo adet zamanım yaklasınca ağrır zaten , esktra dün ilk defa belimden sol bacagıma kadar agrıdı ama belirtimi bilmiyorum ilk cocugumda hiç bir belirtim olmadı kan verip öğrenmiştim
Bebelianne bebisbekliyorum maşallah Allah bağışlasın oğlunu canım 2, de en kısa zamanda nasip olur inşallah belirti olur da test yaparsan mutlaka fotoğraf at b 🥺🫀
yamrr_ars bebisbekliyorum aynı belirtiler bugün benimde var ama daha öncede olmuştu yani günümü bekleyip görücem😕
2prensesannesiiii Bebelianne ben daha denemedim yumurtlamayı bekliyorum ovulasyona başladım sat 9 şubat benim 3. gebeliği planlıyorum burda sizinle bekleyeyim 🥰🙏🏻 hepimize bol şans🥰🌸
Bebelianne 2prensesannesiiii ay maşallah 2 çocuğunun arasında kac yaş fark var peki bat ne zaman döngün kaç günde bir oluyor canım 😇❤️
bbk28 cihangiri kesinlikle çok stresli.Benimde Dpo 8.Sabah ilk idrarla test yaptım negatifti🥲Erken yaptığımı düşünerek moralimi bozmamaya çalışıyorum ☺️ Sürekli kasık ağrım var batmalar var akıntı da arada bir geliyor . Bilmiyorum inşallah vardır
Bebelianne cihangiri beklemek çok yorucu ya asla zaman geçmiyor valla😁 belirti olursa yada test falan yaparsan fotoğraf at mutlaka
bbk28 cihangiri yumurtlamanın üzerinden ne kadar geçti? Bende ilk günden itibaren batma kaşık ağrısı vardı ben pek anlamadım birşey kendimden 🥲
feyzaciim ben de aynı dönemdeyimm. ilk kez denedik hem de çok garip bir süreçmiş yaa insanlar nasıl kazara hamile kalıyor 😱😱
Bebelianne feyzaciim ay evet ya kazayla nasıl hamile kalınıyor hiç anlamadım valla ben geri çekilme ile korundum 2 sene hiç kazayla hamile kalmadım inşallah bu ay tutar ya