berik öncelikle normal bir ağrı kesinlikle değildi bol nescafe filtre kahve bitter çikolata diyorlar ama hepsi normal baş ağrısı için bence benim kafamı bedenimden ayırdılar sanki öyle ağrı yaşadım tam 6 gün 6. Gün geçti ne geçirdi kendimi geçti bilmiyorum ama 6 gün öyle izdirapliydi ki anlatamam . 5. Gün kontrole doktora gittiğimde dedim ya kafamı kesin zaten zor gttim sedye ile yatarak girdim odasina cnku ayakta durmak oturmak asla mümkün değil yattığımda geçiyordu ağrı sadece . dOktorda acilde bı iğne 2 serum yaptırdı ama o da geçirmedi o gün bı hap verdi eve minoset plus diye onu içtikçe hafifledi sanki yada o gün gececekdi zaten bilmiyorum ama 6. Gün birden kesildi ağrı çok şükür bugün 9. Gün hiç birseyim yok elhamdülillah ama o ağrı ölüm gbiydi gercekten asla unutamam sezeryan ameliyat yürümek dikişler yanında halt yemiş hiç birinin acısını hissetmedm başımla uğraşmaktan bebeğimi yatarak emzirdim zar zor 6 gün 🤦🏼♀️ anestezi uzmanı ile alakalı olduğunu düşünüyorum ben cnku ilk sezeryanim da asla böyle birşey yasamadm