Fizikcifizik Saraylokumu karanlıkta kalmışsın ya ondan dedim. Konu olsun diyede konu açmak asil alemlik
papatyakokulugece Saraylokumu sen hiç kavga edilesi biri değilsin ki 🤣 bu bi yandan iyi bi yandan kötü
tortillam_ Saraylokumu ne nasıl yani. Bir Fatiha yi aynı ortamda niye defalarca okuyalım ki. Cenazedesin diyelim 5 kere Fatiha mı okunur
Saraylokumu tortillam_ İşte bende onu soruyorum. Bazısı her el Fatiha dendiğinde okunmalı diye düşünüyor bazısı bir kere yeter diyor. Bunun net bir doğrusu var mı diye açtım postu bende
tortillam_ Saraylokumu Yani bana saçma demiyim de gereksiz geliyor. Duanı tamamlar El Fatiha dersin tamam. Bir duayı 5 kez tekrar edip Fatiha okutmazsın. Sizin gibi bir durum gelseydi başıma kanalı değiştiririm ben😂
sarilale123 Saraylokumu TV de duysam bile okuyorum bende sizin gibi duyduğun anda okunması lazım diye biliyorum
adl_12 Saraylokumu Gece gece gıdanı da aldın gene iyisin 😀 düşte yat çolun çocuğun yok mu 😀 valla bak iki dk ya bi yorum atarım “E… Fa..” diye okur durun sabaha kadar