MujganisMom rumeyyurmom Valla normalde hiç takmam o kadar zaman geçti ki gebe kalmayalı artık alıştım diyebilirim ama böyle farklı olaylar yaşayınca neden diyorum ister istemez. Yoksa gerçekten hiç düşünmüyorum bu konuyu. 🤷🏻♀️🥺
rumeyyurmom MujganisMom haklısınız sizi çok iyi anlıyorum ama işte arkadaşların dediği gibi de yumurtlama kanaması olabilir inşallah herşey gönlünüzce olur 🌸
MujganisMom rumeyyurmom Evet bana da öyle geliyor bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim buralara. 🤲🏻🥹Teşekkür ederim desteğiniz için Allah razı olsun. 🤲🏻 💐
sevimlipandahii MujganisMom Ara kanama yaşamış olabilir misin benim de bi ara öyle oldu adetm bitmişti 10.gun falandı geldi
MujganisMom sevimlipandahii Evet o da olabilir ama ilk defa yaşayınca bir tedirgin oldum Allah korusun kötü bir şey olmasından korktum ya. 🥺
tugbaatas Ara kanamalarınız 1-2 kere devam ederse kadın doğuma gidin kanamamız olduğu zaman benimde öyleydi maalesef yumurtalarım büyüyüp çatlamadığı için kiste dönüşüyormuş sebebi buymuş bunu bulana kadar bir çok doktor saçma sapan şeyler söylemişti
MujganisMom tugbaatas Yaa öyle mi ilk defa duydum gerçekten çoğu doktor bilmiyor ya sonra biz çekiyoruz olanları. Bir kere oldu bende ilk defa kötü bir şeyse inşallah tekrarı olmaz ya yine tedirgin olup gitsem mi acaba kadın doğuma dedim de geçti artık şimdi gitsem de belki neyden kaynaklı olduğu anlaşılmaz. 🤷🏻♀️
MujganisMom tugbaatas Her ay böyle olursa mı gideyim şey bir de söylemeyi unutmuşum da afedersiniz ilişkiden sonra geldi bu da ilk pembe gibiydi sonra pıhtı oldu sonra kana çevirdi ve saatlik sürdü bitti.
MujganisMom tugbaatas Anladım teşekkür ederim. İnşallah yaşamam bir daha kötü bir şeyse ama o anlık oldu bitti başka afedersiniz ilişkide bile bir şey gelmedi büyük ihtimalle bana yumurtlama akıntısı gibi geliyor.
Tortilla MujganisMom canım adet düzensizliği o bende üst üste oldu ıkı uc ay. Ara kanamalar onemli bana erken menapoz demıstı
MujganisMom Tortilla Ya benimde zaten kilo kaynaklı düzensizlik oluyor ama hep gecikmelerim olurdu be bu adet kanaması değil gibi çünkü bir gün bile sürmedi başka da hiç gelmedi.