beautiful_ kartanesi___ bizim olmadı kuzum doktor verdiği birşeyin içeriği kötü olmaz bence ya o zaman pek araştırma yapmamıştım oğlum sürekli hastanede olunca o kadar dikkatimi herşeye veremiyordum onu düşünmekten
twobabymomm kartanesi___ ocean 400 eczaneye diyince veriyorlar canım . Sen yinede bebise ver eğer sizde sorun olmazsa devit e devam edersiniz 🥰
Busranur_mnts kartanesi___ doktor bana da verdi de aynı 3 damla unuttum ne zaman başla dediğini salı günü izlem var 15. Günümüz yine sorarım😅
Busranur_mnts kartanesi___ tamam canım unutmam inşallah bu gece bebeği 11 de uyandıırcam diye 23 yerine 11e alarm kurmuşum sen düşün 🤣
Seloloo kartanesi___ 5. Gün verdi sağlık ocağı kullanmaya başladım galiba gaz yapıyor değişmeyi düşünüyorum ben de
kimchikimdi kartanesi___ Görmedim askim, 4.aydan sonra kan ilacına ve tekrardan devit’e devam ettiriyorlar 1 yaşına kadar, ferrum damla verdi bize de simdilik sıkıntımız yok şükür
Busranur_mnts kartanesi___ ben daha vermedim de 2 damla veririm ben de gaz yapabilir diyorlar bi de ağızdan gazı çıkmıyor zaten zorlanıyorum
kartanesi___ Busranur_mnts bizimki de birkaç gündür gaz problemi yaşıyor ama damladan önce başlamıştı o yüzden gaz sancısını damlaya bağlayamıyorum