Civcivim33 2bebekbiranne55 benim de yarın tam 37. Hafta oluyor tarih olarak ben de 38 de istiyorum devlet hastanesi takipliyim acaba yapar mı 39 da alıyoruz demişti daha önce
Civcivim33 aleyy53 bence de öyle devlet Hastanesi’ne gidiyorum 39. Hafta içinde alıyoruz demişti ekstra acil bir durum olmazsa
2bebekbiranne55 Civcivim33 ilk oğlum 38 +4 de alınmıştı ikinci 38 de kilosu da iyidi beklemek istemedim
Es07 2bebekbiranne55 İnşallah ikiniz de iyi olun canım Annelik bambaşka bir şeymiş Daha doğmadan bunu anladım 🤲🏻🐣🤗🧸🤰🏻😌🤱🏻
zehraa46 2bebekbiranne55 benim bebekte gelişim geriliği var acaba nasıl beslenebilirim siz nelere dikkat ettiniz bu süreçte
2bebekbiranne55 zehraa46 canım hiç bilmiyorum ben dikkat etmedim aman şu olsun bu olsun diye ama ben yeşillik çok tükettim et balık yemedim midem almadı umarım sağlıkla kavuşursunuz
muuzoo Merhaba hayırlı Olsun daha önce epudural doğum yaptım ama sonda takmışlarmıydı asla hatırlamıyorum eşim ve kayınvalidem de hatırlamıyor sanki takılmamıştı yeni doğum yapmış biri olarak sizde nasıl oldu acaba takıldı mı merak ettim